#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

P1 Groningen Airport

De P1 parkeerplaats bij Groningen Airport is de meest prijzige parkeerplaats. U parkeert echter nog steeds tegen zeer scherpe tarieven en al helemaal voor een officiële parkeerplaats. De aangeboden servicefaciliteiten zijn net wat uitgebreider dan bij de overige parkings en de parkeerplaats ligt direct tegenover de luchthaven. Na het parkeren kunt u dus simpelweg te voet naar de luchthaven, u bent nog niet eens een minuut onderweg! Eenvoudiger gaat het parkeren Vliegveld Groningen niet worden. Verder is de parkeerplaats van P1 Groningen voorzien van camerabeveiliging, er is geen maximale inrijhoogte en het terrein is verlicht en geasfalteerd. Ook kunt u uw autosleutels zelf meenemen wanneer u uw auto heeft geparkeerd bij P1 Groningen Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Machlaan 10, 9761 TK Eelde
Loopafstand: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P1 Groningen bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Beschrijving van het Parkeerproces

Zoals gezegd bevindt de parkeerlocatie van Groningen P1 direct tegenover de luchthaven. U rijdt op de dag van uw vlucht naar het adres Machlaan 10, 9761 TK in Eelde. Hier volgt u de borden van P1 Groningen en zo vindt u eenvoudig de parkeerplaats. Bij aankomst zal de slagboom openen dankzij herkenning van uw kenteken. U kunt uw auto parkeren en u bent binnen een minuut al op de luchthaven.

Bij terugkomst loopt u weer terug naar de parkeerplaats van P1 Vliegveld Eelde. U kunt gewoon instappen en de slagboom zal weer openen dankzij de aanwezige kentekenherkenning. Let er dus goed op dat u uw kenteken correct invoert. U ontvangt een hele beschrijving van het parkeerproces na het maken van een online reservering.

De beoordelingen van de Parkeeraanbieders

U wilt van tevoren natuurlijk goed weten waar u uw auto achter laat. Daarom geven wij iedere klant de optie een review in te vullen. U kunt het parkeren bij Vliegveld Eelde P1 beoordelen zodra u weer thuis bent, dus zodra uw vertrek moment is gepasseerd. Niet alleen informeert u andere klanten, u informeert ook ons. Mede dankzij u kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b