#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Op Schiphol Parkeren

Wanneer u op Schiphol zelf wilt parkeren heeft u enkele opties, deze varieren van kort parkeren (4 dagen) of lang parkeren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een parkeerplek met extra luxe in de vorm van excellent parking en valet parkeren. Hieronder vindt u een beschrijving van de mogelijkheden die u vindt op Schiphol

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Schiphol Airport

Schiphol Smart Parking
Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Schiphol Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.0/10, gebaseerd op 631 reviews.

Smart Parking Schiphol, hoe werkt dat?

Wanneer u vliegt vanaf luchthaven Schiphol is het erg gemakkelijk om gebruik te maken van langparkeren op Schiphol Airport zelf. Zodoende hoeft u niet eerst naar een externe aanbieder en bent u direct op de luchthaven. Wanneer u langer dan 3 dagen wilt parkeren op Schiphol is Schiphol Smart Parking de goedkoopste manier om uw auto te parkeren. U parkeert gemakkelijk uw auto op P3 of P4. Let wel op dat u een week voor uw vertrek een plek reserveert!

Schiphol Valet parking, altijd een optie!

Wanneer u geen tijd wilt verliezen is valet Parkeren de beste optie. Bij valet Parkeren parkeert u uw auto voor de vertrekhal en geeft u uw autosleutels af bij de valet parking bali. Deze bali bevindt zich tussen vertrek 2 en 3. Wanneer u geland bent staat uw auto weer voor u klaar en kunt u direct door. De kosten van Valet Parkeren liggen iets hoger dan die van Smart Parkeren. Zo kost de service voor 3 dagen  127,50 dit geld ook voor 5 dagen. 10 dagen valet Parkeren kost u €175. 

Schiphol excellence parking

Wanneer u kiest voor excellence parking van Schiphol kunt u direct vanaf de snelweg naar de parkeergarage rijden. Vervolgens kunt u direct naar vertrekhal 3, deze is namelijk direct verbonden met de beveiligde en overdekte parkeergarage. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b