#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Ontime Parking Schiphol

Door het grote aanbod van Schiphol Parking kan het zoeken van uw ideale parkeerplek een lastige klus worden. Gelukkig zetten wij alle betrouwbare mogelijkheden voor u op een rijtje. Ontime Parking Schiphol Airport is hier een goed voorbeeld van. Deze parking beschikt namelijk over alle verschillende faciliteiten op het gebied van veiligheid. Het verlichte terrein is geasfalteerd en voorzien van een afgesloten omheining. Naast de slagboom zijn er zowel camerabewaking als 24-uurse bewaking aanwezig. Ontime Parking Airport Schiphol biedt exceptionele mogelijkheden aan, zoals de elektrischte laadpunten én de mogelijkheid om overdekt te parkeren. Het terrein is 24/7 geopend en heeft geen maximale doorrijhoogte, wat de parking geschikt maakt voor alle voertuigen op ieder tijdstip!

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Boeing avenue, schiphol-rijk.
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Ontime Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Ontime Parking
Ontime Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "de chauffeur was mooi op tijd, verklaart de naam ook denk ik;) verder netjes afgehandeld en kon snel weer door"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeerproces bij Ontime Parking Schiphol

Schiphol Airport Ontime Parking biedt een uitstekende valet-parkeerservice aan. Bij deze vorm van parkeren rijdt u zelf naar het vliegveld toe en laat u uw auto voor u parkeren. Het werkt als volgt; circa 30 minuten voor aankomst neemt u contact op met Ontime Parking luchthaven Schiphol en u krijgt te horen u op welke plaats bij de vertrekhal er op u gewacht wordt. Bij terugkomst belt u weer het zelfde nummer en staat u auto klaar bij de afgesproken plek! Zoals de naam al zegt, staat deze parking bekend om zijn stiptheid.

Beoordelingen Ontime Parking Schiphol

Omdat wij de tevredenheid van de klant erg hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als Airport Schiphol Ontime Parking te voorzien van feedback. Zo kunnen wij de aangeboden kwaliteit op ons platform waarborgen en blijven optimaliseren. In het teken van transparantie zijn alle reviews voor u beschikbaar, omdat wij een onafhankelijk boekingsplatform zijn. Wij willen u immers helpen met het vinden van de ideale parkeergelegenheid! Lees de reviews en laat u informeren door onze eigen klanten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b