#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Ontime Parking Schiphol Airport

Valet Parking Schiphol reserveert u super gemakkelijk via VliegenenParkeren.nl. Een van de parkeerplaatsen die gespecialiseerd zijn in de dienst genaamd ‘valet parkeren’ is Ontime Parking.  Bij deze vorm van lang parkeren Schiphol rijdt u zelf naar het vliegveld toe en laat u uw auto voor u parkeren. Het werkt als volgt: 30 minuten voor aankomst neemt u contact op met Ontime Parking en zij vertellen u op welke plek bij de vertrekhal zij op u wachten. Bij terugkomst belt u weer het zelfde nummer en staat u auto klaar bij de afgesproken plek!

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Boeing avenue, schiphol-rijk.
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Ontime Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Ontime Parking
Ontime Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "de chauffeur was mooi op tijd, verklaart de naam ook denk ik;) verder netjes afgehandeld en kon snel weer door"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren bij Schiphol? Eerst even de prijzen checken!

Doordat ontzettend er ontzettend veel verschillende parkings zich gespecialiseerd hebben in goedkoop parkeren Schiphol is er vraag naar duidelijkheid. Vliegen en Parkeren kan deze als vergelijkingsplatform en vraagbank perfect voor u invullen. Naast dat u alle informatie terugvindt op de site kunt u een reservering maken zonder bijkomende boekingskosten. Schiphol parkeren is zodoende betrouwbaar, goedkoop en binnen enkele minuten geregeld! Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze teamleden via de telefoon, chat, mail of WhatsApp!

De voordelen van Valet Parking ten opzichte van shuttle parkeren

Indien u zo min mogelijk tijd wil winnen en kiest voor optimaal gemak dan is een valet service een aanrader. Het is wel iets duurder dan shuttle parkeren maar u hoeft dan ook niet te wachten bij de parkeerplaats en rijdt in uw eigen auto. Op onze parkeervormenpagina krijgt u direct een heldere uitleg over het gehele proces middels een stappenplan en een instructiefilm.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )