#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

NuParkeren Rotterdam Airport 

De officiële parkeerplaatsen van Rotterdam Airport zijn ontzettend duur dus er zijn de laatste jaren steeds meer particuliere parkeeralternatieven verschenen. Mede dankzij deze bedrijven is parkeren Rotterdam Airport veel voordeliger geworden. Bij Vliegen en Parkeren kunt u deze aanbieders onderling vergelijken op basis van verschillende variabelen, zodoende kunt u het vergelijkingsproces op uw eigen manier uitvoeren. Bij NuParkeren kunt u Rotterdam Airport parkeren in de vorm van valet parking. De parkeerplaats van NuParkeren is voorzien van de nodige service- en veiligheidsfaciliteiten. Zo hanteert NuParkeren voertuig inspectie, hangen er camera’s, is de parkeerplaats omheind en nog veel meer! Zo weet u dat uw auto in goede handen is wanneer u kiest voor lang parkeren vliegveld Rotterdam.

Lees meer
Contactlocatie Valet Rotterdam Airportplein 60
Adres parkeerplaats Contactlocatie valet: Rotterdam Airportplein 60
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met NuParkeren bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over NuParkeren
NuParkeren wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jochem - 20-12-2017 "Gewoon goede Valet service niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Op de foto's zag ik waar mijn auto geparkeerd stond en wist ik de locatie. Ik hoopte er al op maar er waren inderdaad geen extra kilometers gereden. Auto was een beetje vies maar het regende ook flink. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marloes Mandemakers- 20-12-2017 "Fijne valet service vriendelijke mensen, bij terugkomst stond de auto er vrijwel direct, was eventjes overeenkomen waar de chauffeur precies stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Rotterdam via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren heeft u binnen enkele minuten het aanbod van goedkoop parkeren Rotterdam Airport onderling vergeleken én heeft u een parkeerplek gereserveerd. Wanneer u uw gewenste datums invult tonen wij binnen enkele seconden ons voordelige aanbod. U kunt op zoek naar uw ideale parkeerplek en u kunt deze direct reserveren, makkelijker kunnen we lang parkeren Rotterdam Airport niet maken! Onze klanten waarderen onze service met een 8,4 en hier zijn wij trots op! Bekijk eens onze reviews en zie waar dit cijfer vandaan komt. Mocht u vragen hebben dan kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice, wij staan u graag te woord!

Valet Parking met NuParkeren

Bij NuParkeren kunt u parkeren in de vorm van valet parking Rotterdam Airport. Valet parking is een van de snelste en meeste gemakkelijke parkeervormen die wordt aangeboden. Wanneer u heeft gekozen voor valet parking dan rijdt u zelf naar het vliegveld waar u uw auto overhandigt aan een chauffeur van de parking. De chauffeur zal uw auto parkeren en u kunt direct door met uw reis. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking nádat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Er wordt direct een chauffeur uw kant op gestuurd die uw auto weer netjes zal overhandigen op het vliegveld, zo kunt u direct uw reis weer vervolgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )