#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

NuParkeren Rotterdam Airport

Parkeren op Rotterdam Airport is ontzettend duur dus vandaar dat er alternatieve parkings rondom Rotterdam Airport zijn verschenen. Goedkoop parkeren Rotterdam Airport doet u via Vliegen en Parkeren. De tarieven van de betrouwbare aanbieders die op onze site staan lagen vele male lager dan de parkeertarieven van Rotterdam Airport Zelf. Tegenwoordig is ook parkeren vliegveld Rotterdam sterk in prijs gedaald maar het is nog steeds fors duurder. Een van deze aanbieders is NuParkeren Rotterdam Airport. Zij bieden valet parkeren Rotterdam Airport aan tegen een zeer scherpe prijs. De parkeerplaats is rijkelijk voorzien van faciliteiten die het voor u en uw auto een betere ervaring maken. De parkeerplaats is bijvoorbeeld voorzien van camera’s, omheining en een slagboom.  Uw auto staat altijd veilig, ook wanneer u kiest voor lang parkeren Rotterdam Airport.

Lees meer
Contactlocatie Valet Rotterdam Airportplein 60
Adres parkeerplaats Contactlocatie valet: Rotterdam Airportplein 60
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met NuParkeren bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over NuParkeren
NuParkeren wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rachid Ouald Chaib- 11-09-2019 "Op tijd auto opgehaald , vriendelijke man , op de terug weg stond de auto gewoon klaar , prima gasten complement."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "Prima verzorgd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben Bol- 06-09-2019 "Prima service! Goede communicatie en op afgesproken plaats en tijd gereed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Boy Schoenmaker - 27-08-2019 "Alles prima verlopen. Er stond iemand klaar om de auto in ontvangst te nemen, kilometerstand werd genoteerd/gefotografeerd en een rondje om de auto gelopen om eventueel al bestaande schades te noteren. Bij terugkomst gebeld toen we de koffers hadden. Na ongeveer een kwartiertje stond de auto voor onze neus. Er stond 6 km extra op de teller van het heen en weer rijden naar het parkeerterrein. Heel erg tevreden dus!!! Aanrader, volgende keer weer!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M Marlissa- 25-08-2019 "Heenweg alles prima en snel en accuraat geregeld. Top! Terugweg idem op 1ding na: De auto kwam pas na zo‘n 20 minuten. Dat is niet erg als je het maar weet. Dus met communicatie erover was onze rating nog hoger. Plaats van overdracht is de Kiss en Ride, dat is lekker dichtbij en overzichtelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Amal kloppenburg- 23-08-2019 "Goede eerste ervaring. Top service. Ze hielpen zelfs met de koffers inladen. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen telefonisch was bij aan-terugkomst slecht te verstaan, maar hierdoor geen probleem ondervonden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lenno de Vos- 21-08-2019 "Prima geregeld, rondom fotos van de auto gemaakt door de chaufeur en de km stand genoteerd, achteraf maar 7 km gereden . Vriendelijke man ook!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Denny Nandlall- 16-08-2019 "Helemaal Top! Vriendelijk en optijd. Was me 1e keer, hopen dat het 2e keer ook precies zo zal zijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noor Jansen-Slaman- 14-08-2019 "Perfect. Ik was eerst best wel voorzichtig, omdat ik dacht dat het misschien wel eens een scam zou kunnen zijn. Zou het zo weer doen! Maar 5 min moeten wachten bij aankomst Rotterdam Airport, toen we terug kwamen stond de auto klaar. Met een baby is dit erg fijn, aangezien je meteen op het vliegveld bent. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Alles is goed gegaan. Met mijn auto is slechts een kleine 10 km mee gereden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Prima service, prima geregeld erg tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Medewerkers zijn vriendelijk, alleen onze auto zat helemaal onder de vogelpoep toen we hem terug kregen. Terwijl ik hem de dag voor vakantie nog gewassen had. Ik heb zelf de vogelpoep de volgende dag bij thuiskomst eraf gepoetst na 3x wassen. Helaas heeft deze vogelpoep er te lang opgezeten, waardoor mijn lak beschadigd is. Ik nog steeds overal vlekken zitten. Daar ben ik niet blij mee helaas. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
marco van ieperen- 29-07-2019 "Top geregeld voor een nette prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Perfect geregeld! Zowel bij vertrek als bij aankomst stond er iemand/de auto klaar. Erg vriendelijk en behulpzaam!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Gewoonweg waardeloos. Op de heenweg moesten we wachten; de chauffeur was koffie halen en zette deze vervolgens op de motorkap, waarop hij ook het formulier in vulde. Wij hadden het formulier niet geprint; dit doen wij tegenwoordig niet meer, alles staat op je mobiel, waarop de opmerking kwam dat we ons huiswerk niet goed hadden gedaan. Toen ik mijn irritatie liet merken, kreeg ik de opmerking dat ik verwend was zeker? Bij aankomst ruim 35 minuten moeten wachten na het bellen; de parkeerplaats voor valet parking ligt op 1 km afstand. Vervolgens ging dezelfde chauffeur vragen of wij een horloge voor hem konden regelen, die vond hij wel mooi?? Wij hebben regelmatig gebruik gemaakt van valet parking op Eindhoven en Amsterdam, maar dit nog nooit mee gemaakt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-07-2019 "Bij aankomst was er iemand nét voor ons die niet gebeld zou hebben, toevallig een zelfde type auto en dezelfde kleur. Misschien toch beter om het kenteken te vragen? Bij terugkomst stond mij auto al klaar, maar was degene die de sleutel bij zich had net weg, waardoor we moesten wachten. Gelukkig had ik de reservesleutel mee en kon de bagage vast in de auto. Al met al "schoonheidsfoutjes", maar ik ga er zeker vaker gebruik van maken!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Poernanand Kalicharan- 18-07-2019 "De service was perfect. De boekingen een kleine wijziging daarna ging prima. Parkeren blijft een dure hobby maar de service was hartstikke goed. Alles is goed georganiseerd en hele vriendelijke medewerkers. Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dick den Dekker- 16-07-2019 "Het duurde zowel bij de aankomst als het vertrek wel erg lang, voordat de chauffeur er was"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theunis Linthof- 14-07-2019 "Zeer tevreden. Alles ging perfect op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Toelen Jan- 12-07-2019 "Alles is vlekkeloos verlopen. Bij vertrek konden we onze auto zonder te wachten afgeven. Bij aankomst stond onze auto al klaar zodat we direct terug naar huis konden rijden. Wij zijn super tevreden... TOP service. Gemakkelijker vindt je nergens anders"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Fogaras- 10-07-2019 "Op zichzelf was aflever en ophaaldienst netjes en op tijd. Er zijn echter twee negatieve punten die de dienstverlening zwaar negatief/onplezierig maken nl.: - de kilometerstand bij teruggave van de auto was 55km hoger dan bij aflevering - degene die de wagen terugbracht kon daar natuurlijk geen verklaring voor geven en heb gevraagd om e.e.a. na te zoeken en mij daarover te informeren - terugkoppeling is niet gebeurd en bij telefonisch navraag kreeg ik een opgewonden en onbeschoft persoon aan de lijn die alleen maar beweerde dat wat ik zei niet kon ( impliciet mij voor leugenaar uitmaakte) en uiteindelijk gewoon de telefoon ophing. Al met al geeft het geheel een onprofessionele en onbetrouwbare indruk. Als je van de diensten van dit bedrijf gebruik maakt zorg dat je foto's maakt van kilometerstand en formulieren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra de Klerk- 07-07-2019 "Supergoed geregeld ! Bereikbaarheid bij terugkomst was even lastiger. Constant gelijk in gesprek deuntje alsof lijn afgesloten leek doch na 4 pogingen wel response en de auto’s waren er snel ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "goede tijdafspraken. snel aanwezig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "1 dag eerder moeten terugkomen. Na telefoontje werd de auto keurig klaar gezet. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Balten Delhaas- 23-06-2019 "Heel plezierig, we kregen de tip van iemand dat we op deze manier onze auto konden gebruiken in plaats van het openbaar vervoer. Bedankt voor de vriendelijke behandeling. Groet Edith Delhaas. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aart Keijzer- 22-06-2019 "Zeer goed keurig geholpen . Doen dit al aantal keren. Ga door zo. Gr"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Uitstekende service en vriendelijk personeel. Een aanrader,"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "Erg goed geregeld. Geen enkel punt van kritiek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-06-2019 "Zoals instructie voorafgaand aan bezoek rotterdam airport gebeld, niet een half uur zoals aangegeven maar zelfs een uur vantevoren. Toch krijgen we boze telefoontjes 15-30 minuten voor aankomst dat ze zo lang moeten wachten terwijl we exact op het aangegeven moment arriveren. Bij terugkomst direct gebeld (ze zeiden dat dat niet eens nodig zou zijn omdat ze vluchtinformatie bekijken). Desondanks ruim 40 minuten moeten wachten op een vervelend moment laat op de avond waardoor we pas diep in de nacht thuis waren. Wat mij betreft geen aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.C.L.G van der Reest- Kolenbrander- 12-06-2019 "Alles alleen maar positief! Duidelijk waar te parkeren en supersnelle service bij het halen en brengen van de auto bij het ophaalpunt ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Hennink- 12-06-2019 "Hebben 20 minuten moeten wachten op onze auto bij terugkomst opmerking van de mijnheer was heeft u haast !!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-06-2019 "Correct en snel. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-06-2019 "Prima ervaring. Auto snel terug, en in goede staat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeannette Koeken-van Leeuwen- 07-06-2019 "Bij vertrek vanaf Rotterdam AirPort half uur vantevoren gebeld, zoals afgesproken . Er stond niemand klaar , hebben daarna nog een half uur moeten wachten met 2 kleine kinderen bij ons . Moesten dus ontzettend haasten voor de vlucht . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "goed alleen.. ..lange wachtijd bei aankomst (met handbagage gaat super snel dus de wacht tijd was iets te lang,,had gewacht dat de auto al daar klaar stond te wachen...maar was niet zo...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold Schlundt Bodien- 05-06-2019 "Prima organisatie. Alleen bij aankomst op vliegveld wat langer moeten wachten i.v.m. veel auto's die tegelijkertijd moesten worden opgehaald. Maar verder top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Besselink- 02-06-2019 "Ontvangst van chauffeur mag wel iets vriendelijker. Was ook niet herkenbaar bij wie we moesten zijn...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jochem - 20-12-2017 "Gewoon goede Valet service niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Op de foto's zag ik waar mijn auto geparkeerd stond en wist ik de locatie. Ik hoopte er al op maar er waren inderdaad geen extra kilometers gereden. Auto was een beetje vies maar het regende ook flink. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marloes Mandemakers- 20-12-2017 "Fijne valet service vriendelijke mensen, bij terugkomst stond de auto er vrijwel direct, was eventjes overeenkomen waar de chauffeur precies stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Rotterdam Airport Parking bij Vliegen en Parkeren

Op Vliegenenparkeren.nl willen we ervoor zorgen dat onze bezoekers gemakkelijk en eerlijk de parkeertarieven van diverse aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport doet u dus via Vliegen en Parkeren. Zodra u uw reisdata heeft ingevuld, tonen wij direct ons beschikbare aanbod. U kunt gaan vergelijken en u kunt direct reserveren. Zo heeft u binnen enkele minuten een parkeerplaats geregeld! Wilt u meer weten over ons? Bekijk dan de over ons pagina en zie hoe wij te werk gaan.

Valet Parking bij NuParkeren

Voor wie nog niet bekend is met valet parking rotterdam volgt hier een korte uitleg. Valet parking houdt in dat u met uw auto rijdt naar het vliegveld en dus niet naar de locatie van de parking. 20 minuten voordat u verwacht aan te komen bij het vliegveld neemt u contact op met Nu Parkeren Rotterdam Airport. U rijdt naar het airport plein en daar staat een chauffeur van de parking op u te wachten. U controleert gezamenlijk de auto en u kunt uw reis direct vervolgen. Bij terugkomst neemt u weer contact op met Nu Parkeren Rotterdam nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Al buiten staat uw auto direct voor u klaar en kunt u direct huiswaarts keren. Al deze stappen zijn ook nog eens uitgelegd in deze video.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )