#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

NuParkeren Rotterdam Airport

Parkeren op Rotterdam Airport is ontzettend duur dus vandaar dat er alternatieve parkings rondom Rotterdam Airport zijn verschenen. Goedkoop parkeren Rotterdam Airport doet u via Vliegen en Parkeren. De tarieven van de betrouwbare aanbieders die op onze site staan lagen vele male lager dan de parkeertarieven van Rotterdam Airport Zelf. Tegenwoordig is ook parkeren vliegveld Rotterdam sterk in prijs gedaald maar het is nog steeds fors duurder. Een van deze aanbieders is NuParkeren Rotterdam Airport. Zij bieden valet parkeren Rotterdam Airport aan tegen een zeer scherpe prijs. De parkeerplaats is rijkelijk voorzien van faciliteiten die het voor u en uw auto een betere ervaring maken. De parkeerplaats is bijvoorbeeld voorzien van camera’s, omheining en een slagboom.  Uw auto staat altijd veilig, ook wanneer u kiest voor lang parkeren Rotterdam Airport.

Lees meer
Contactlocatie Valet Rotterdam Airportplein 60
Adres parkeerplaats Contactlocatie valet: Rotterdam Airportplein 60
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met NuParkeren bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over NuParkeren
NuParkeren wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jochem - 20-12-2017 "Gewoon goede Valet service niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Op de foto's zag ik waar mijn auto geparkeerd stond en wist ik de locatie. Ik hoopte er al op maar er waren inderdaad geen extra kilometers gereden. Auto was een beetje vies maar het regende ook flink. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marloes Mandemakers- 20-12-2017 "Fijne valet service vriendelijke mensen, bij terugkomst stond de auto er vrijwel direct, was eventjes overeenkomen waar de chauffeur precies stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Rotterdam Airport Parking bij Vliegen en Parkeren

Op Vliegenenparkeren.nl willen we ervoor zorgen dat onze bezoekers gemakkelijk en eerlijk de parkeertarieven van diverse aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport doet u dus via Vliegen en Parkeren. Zodra u uw reisdata heeft ingevuld, tonen wij direct ons beschikbare aanbod. U kunt gaan vergelijken en u kunt direct reserveren. Zo heeft u binnen enkele minuten een parkeerplaats geregeld! Wilt u meer weten over ons? Bekijk dan de over ons pagina en zie hoe wij te werk gaan.

Valet Parking bij NuParkeren

Voor wie nog niet bekend is met valet parking rotterdam volgt hier een korte uitleg. Valet parking houdt in dat u met uw auto rijdt naar het vliegveld en dus niet naar de locatie van de parking. 20 minuten voordat u verwacht aan te komen bij het vliegveld neemt u contact op met Nu Parkeren Rotterdam Airport. U rijdt naar het airport plein en daar staat een chauffeur van de parking op u te wachten. U controleert gezamenlijk de auto en u kunt uw reis direct vervolgen. Bij terugkomst neemt u weer contact op met Nu Parkeren Rotterdam nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Al buiten staat uw auto direct voor u klaar en kunt u direct huiswaarts keren. Al deze stappen zijn ook nog eens uitgelegd in deze video.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )