#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Move on Parking Schiphol

Bent u op zoek naar een parking Schiphol tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij het juiste webadres. Bij Move on Parking Schiphol Airport kunt u uw auto veilig parkeren. Bovendien bregnt de uitstekende shuttleservice u binnen 8 minuten naar de terminal. Heeft u een hoge, brede auto? Geen probleem. Omdat er geen maximale doorrijhoogte is, kunnen alle soort voertuigen hier terecht. Het geasfalteerde terrein van Move on Parking Airport Schiphol is dag en nacht geopend, waardoor u er 24/7 terecht kan. Een bijzonder voordeel bij deze parking is dat u de sleutels zelf mee op reis kan nemen, in tegendeel tot veel andere parkings. Bovendien wordt u door het personeel van Move on Parking Schiphol vliegveld altijd netjes geholpen met uw bagage.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kruisweg 457 1437 CK Rozenburg NH
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Move on Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Move on Parking
Move on Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-08-2020 "alles verliep prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2020 "Op de heenreis was een onaangenaam persoon die ons als een gek naar de luchthaven bracht, ondanks dat we ruim op tijd op waren. Hij sneed alle bochten af en overtrad continue de toegestane snelheid. Op de terugweg hebben we ruim een half uur gewacht op het busje bij 37 graden en geen stukje schaduw. Op een gegeven moment belde de chauffeur dat hij aan het eind van de Vertrekhal 3 al 10 minuten stond te wachten. Aardige man, maar communiceerde slecht. Hij had ons niet laten weten dat hij met een busje zou komen van een ingehuurd taxibedrijf, dus was niet herkenbaar als Move-on chauffeur. Ook werd niet aangegeven bij welke uitgang wij moesten gaan staan en vroeg hij niet hoe wij herkenbaar waren voor hem. Terwijl wij de enige passagiers waren die hij op dat moment kwam ophalen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2020 "Super geregeld! Makkelijk parkeren even bellen en de taxi staat klaar. Zelfde met terugweg. Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jelle Michalis Abma- 02-08-2020 "Prachtige locatie, snel gevonden en erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Ook zeer snel van en naar schiphol!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2020 "Ruime parkeerplek en keurige ophaalservice, na aanmelding, bij terugkomst met chauffeur die ons bij naam riep! Als tip, informeer de mensen de avond voor vertrek dat je je ook bij vertrek 10 minuten van tevoren telefonisch moet melden zodat je tijdig opgehaald wordt en stuur geen SMS als je al onderweg bent naar Schiphol. Of.... meld in de bevestigingsmail dat je je vooraf ook moet aanmelden om tijdig opgehaald te worden van de parkeerplek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theo Quast- 29-07-2020 "Bij aankomst even wennen omdat er geen kantoor om te melden is, maar na telefoontje was de chauffeur er zo. Bij terugkomst stond er zelfs al iemand te wachten, dus dat ging supersnel! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2020 "Prima te bereiken, Vriendelijk personeel, Chauffeur stond zowel heen als terug al klaar voor ons. Overall een goede ervaring met deze organisatie. De volgende keer maken we er graag weer gebruik van"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carina Winkelaar- 24-07-2020 "Stipt op tijd gebracht en gehaald in een mooie bus met een vriendelijke chauffeur! Complimenten! Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Noor- 24-07-2020 "Prima, betrouwbare service en betaalbaar. Wij gaan hier zeker weer gebruik van maken! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
carlos Meijer- 23-07-2020 "Het bevoel mij prima voor een hele nette prijs de auto kunnen parkeren voor 12 dagen en afgezet worden bij de luchthaven. En bij terugkomst stond er netjes weer een taxi klaar. Totaal geen wachtijd gehad. Zelfs het veranderen van tijden doen ze niet moeilijk tot 2 keer toe verandering door moeten geven omdat onze tijd van de terugvlucht 2x veranderde. Hier gaan ze dus heel goed mee om en ik werd super vriendelijk te woord gestaan. Move on parking is zeker een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Veening- 23-07-2020 "Alles was goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Abbenes- 22-07-2020 "Kan niet anders zeggen dan, Top service!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2020 "Prima geregeld alleen maar positief"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Van den Bosch- 13-07-2020 "Nette parkeerplaats dichtbij de luchthaven. Shuttlebus stond steeds klaar, zowel bij vertrek als aankomst. Niets op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2020 "Our flight was changed to 1 day earlier, and i forgot to let them know. They still managed to pick us up quickly and with a smile, thanks for the excellent service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steffi Lemmens- 07-07-2020 "Snel en goed geregeld met de transfer van en naar de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Floor de Jong- 04-07-2020 "Hoewel de parkeerplaats van Move on wat verder van Schiphol af ligt dan P3 (waar ik normaliter parkeer) heeft deze parkeerplaats een aantal voordelen t.o.v. P3. Het is een kleine parkeerplaats waar je met een shuttlebus wordt opgehaald op de plaats waar je staat geparkeerd. Geen lange wandelafstand (in de regen). Prijs is gunstig. De vriendelijkheid van de chauffeur is fijn. Toen we vandaag terug kwamen op Schiphol, na een lange vlucht, belden we dat we waren gearriveerd. We werden naar het oppikpunt verwezen waar we van 15 min zouden moeten wachten op de bus. Deze stond er echter al en we konden zo instappen. Geweldige service. Volgende keer geen P3. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-07-2020 "Alles was prima gegaan, is ook nog een erg rustige periode. Weinig auto’s, maar daardoor ook niet 100% veilig omdat er niemand heel de dag op het terrein aanwezig is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-03-2020 "Goede parkeergelegenheid en chauffeur is goed te bereiken en was op de afgesproken tijd ter plaatse. Ook bij de terugkomst 's nachts om 03.30 uur kwam de chauffeur zeer snel. Een aanrader!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-03-2020 "Super ervaring, binnen no time opgehaald. Minpuntje: overdekte wachtplaats ontbreekt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-03-2020 "Uitstekende service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-02-2020 "We hebben niet langer dan 15 minuten hoeven te wachten. Zowel bij vertrek als bij aankomst. Na het bellen klopt het precies wat wachttijd betreft wat doorgegeven werd. Een volgende keer maken wij zeker weer gebruik van deze aanbieder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Babak Askari Javid- 24-02-2020 "Goede service en uitstekende chauffeurs! Zeer zeker een volgende keer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-02-2020 "Goede service en op tijd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-02-2020 "Is weer prima gegaan. Op tijd en goed opgehaald en gebracht "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yashar Araghi- 10-02-2020 " Snel en goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Obbens- 17-01-2020 "Prima geregeld! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Plette- 17-01-2020 "Prima parkeerplaats. 8 minuten rijden van Schiphol. Taxichauffeur uiterst correct en vriendelijk. Stond zowel op heen-als terugreis al te wachten. Top! Zeker niet de laatste keer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-01-2020 "Uitstekende service en stiptheid, kort van luchthaven. Voor 3e keer al gebruik gemaakt van deze service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Herman- 20-11-2019 "Egt super geregeld de volgenden keer weer super "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-10-2019 "Uitstekend geholpen door de medewerkers. Volgende keer ga ik weer via Move On Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-10-2019 "Op de heenweg hebben we ongeveer 15 minuten moeten wachten. Regenachtig en geen wachtplek die overdekt was. De parkeerplaats was niet afgesloten oftewel iedereen kon bij de auto´s terecht. Het busje waarin we vervoerd werden had maar 1 werkende koplamp, terwijl het donker was. Beide chauffeurs waren vriendelijk en werkte enorm mee. Complimenten voor hun werk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-10-2019 "Raad iedereen aan keurige parkeerplaatsen beloven wat ze doen ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "prima locatie, voor de 4e keer gebruik van deze parkeergelegenheid gemaakt, gewoon goed geregeld, geen klachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "Top,fluitje van een cent,niks op aan te merken,prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christie van Seventer- 26-08-2019 "Over de chauffeurs niets dan lof. Het was wel een hele kunst om een parkeerplek te vinden, maar ook dat lukte! Ik vond het erg prettig om zo de reis te beginnen en te eindigen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bertil Scheer- 25-08-2019 "Prima service, snelheid en klantvriendelijkheid!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "Service met een glimlach; en alles stipt op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-08-2019 "Was prima weinig tot geen wachttijd. Volgende keer gaan we hier weer heen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Familie AWR van den Hoonaard- 01-08-2019 "Parkeerplaats was overvol, geen goed gevoel bij gehad."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Veronique Vanhamel- 16-07-2019 "Vriendelijk en correct!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jerry verkuijlen- 11-07-2019 "goede service, nadeel parking is niet afgesloten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wien Koopmans- 08-07-2019 "Bij aankomst geen parkeervak vrij , zet auto maar ergens Na terugkomst 1 uur moeten wachten in nacht Nooit meer T"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert- Jan- Johan Bootsman- 10-06-2019 "Zie mijn mail-bericht van donderdag 30 mei 9.29 uur, aan ïnfo@vliegenparkeren, waarin mijn reservering nr. 421207770 werd geannuleerd, i.v.m. pech eigen wagen.Bobine stuk?) Kreeg die dag geen mogelijkheid voor telefonisch contact met uw kantoor. Niemand aanwezig. Dag later Hemelvaart-dag weer niet. Heb de dienstdoende chauffeur gevraagd reservering te cancelen. Deze zou dit in het systeem laten aanpassen. Derhalve graag restitutie van Euro 49,95 op rek.nr NL13 SNSB 0925 0961 99, zodat we een volgende trip weer van uw paring gebruik kunnen maken. B.v. d. vr.gr. B.Bootsman Bennekom"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harrold - 26-06-2018 "Alles netjes in orde, ben benieuwd hoe het parkeren gaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het parkeerproces bij Move on Parking Schiphol

Zoals bovenstaand vermeld, parkeert u bij Move on Parking Airport Schiphol middels een shuttleservice. Deze pendelbusjes rijden via een flexibel rijschema, waardoor u gegarandeerd binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven. Op die manier hoeft u dus nooit lang te wachten. Bij terugkomst herhaalt het proces zich. Wanneer u geland bent, neemt u contact op met Move on Parking luchthaven Schiphol via het verkregen telefoonnummer. U zult opnieuw op worden gehaald door de shuttleservice en voordat u het weet, bent u weer op weg naar huis!

Reviews Move On Parking Schiphol

Bent u nu benieuwd hoe voorgaande klanten het parkeren bij Move on Parking vliegveld Schiphol hebben ervaren? Dat begrijpen wij goed. Daarom nodigen wij iedere klant uit om zowel ons als de parking te beoordelen. Deze resultaten zijn te vinden op onze website en dus voor u beschikbaar. Neem een kijkje tussen de reviews en laat u inspireren. U wilt immers een weloverwogen keuze maken en zo de ideale parking vinden.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b