#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Move on Parking Schiphol

In de afgelopen jaren is het aantal vliegreizigers op Schiphol erg gestegen. Niet alleen het airport, maar ook het parkeerterrein wordt daardoor drukker. Het vinden van een goedkope parkeerplek op de luchthaven van Amsterdam valt hierdoor niet mee. Move On Parking is een parkeeraanbieder die zich maar op 8 minuten afstand van Schiphol Amsterdam bevindt. Zij maken het goedkoop lang parkeren bij Schiphol mogelijk, middels hun shuttle service en zij zijn maar liefst 24 uur per dag geopend. Dat is erg prettig, want op die manier wordt uw auto nooit onbewaakt achtergelaten. Dat is nog niet alles, u kunt bij deze parking gewoon uw sleutels behouden! Indien u wilt parkeren bij Schiphol Amsterdam, biedt Move On u een uitstekende parkeerplek. Bovendien, horen wij van klanten dat ze altijd worden geholpen met hun bagage! Dat is nog eens luxe, want zo kunt u lekker uitgerust aan de vakantie beginnen! 

Lees meer
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, Oude Meer
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Move on Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Move on Parking
Move on Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harrold - 26-06-2018 "Alles netjes in orde, ben benieuwd hoe het parkeren gaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Schiphol Amsterdam met Vliegen en Parkeren

Wanneer u langer op reis gaat, wilt u natuurlijk geen grote kostenpost hebben aan het parkeren van uw auto. Wij, bij Vliegen en Parkeren begrijpen dat! Hierom maken wij onze graag het volledige parkeeraanbod bij vluchthavens voor u inzichtelijk, zodat u nooit te veel betaalt! Naast de goedkoopste parkeertarieven, bieden wij klanten ook het meest betrouwbare parkeeraanbod. Op basis van klantreviews en dagelijks contact met de parkings, garanderen wij namelijk voordelige én betrouwbare parkeerplaatsen. Wij vinden het, net als u, belangrijk dat uw auto er netjes bijstaat na de vakantie. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van de reis. Voor meer informatie over wie wij zien en wat we doen, kijk op de pagina over ons of raadpleeg onze gratis klantenservice.

Shuttle parkeren bij Move On parking

Het shuttle parkeren is een veel gekozen parkeervorm wanneer men zoekt naar goedkoop parkeren Schiphol airport. Dat komt omdat u hierbij niet op- maar rondom het airport parkeert. Zoals hierboven benoemd, bevindt Move On parking zich maar op 8 minuten reistijd van vliegveld Schiphol. Wat ervoor zorgt dat u in no-time op het airport bent! Bovendien garandeert de parking dat u binnen 30 minuten op weg bent vanaf de parkeerplaats. Dat houdt in dat u in maximaal 38 minuten uw reis vervolgt naar de incheckbalie. Het parkeren bij Schiphol wordt op deze manier wel erg eenvoudig gemaakt. Voor meer informatie over het shuttle parkeren, kijk ook op onze pagina over de parkeervormen

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )