#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
Bekijk beoordelingen

24:7 Parking + Taxi | Mobihub

Mobihub is een unieke parkeeraanbieder bij Schiphol Airport. Hier parkeert u niet met een shuttleservice of valetservice maar in combinatie met een taxi service. Mobihub Airport Schiphol werkt samen met de taxiservice, de taxi’s vervangen de welbekende shuttlebussen en zo wordt u voorzien van Schiphol Airport parking. U rijdt direct naar de parkeerplaats en parkeert hier uw auto. Op uw bevestiging ontvangt u het telefoonnummer van de taxicentrale. Een taxi brengt u naar de luchthaven en bij terugkomst wordt u weer opgehaald. U dient ook bij terugkomst telefonsich contact op te nemen en u zult weer teruggebracht worden naar de parkeerplaats. De parkeerplaats zelf is uitstekend beveiligd en voorziet u van meer dan voldoende faciliteiten en services. De reistijd bedraagt ongeveer 9 minuten.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over
wordt gemiddeld beoordeeld met 6.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick den Engelse- 13-10-2019 "Nooit meer met Mobihub!! Wij hebben geen taxi gezien zowel heen als terug. Ze laten je gewoon staan. Een hoop heen en weer gebel met engelstaligen, nederlandse taxi chauffeurs, mobihub zelf. Niemand kwam ons ophalen. Constant verkeerde vluchtnummers, vluchttijden, zgn andere mensen met onze taxi mee. Wel hebben we extra moeten betalen voor de shuttle bus van hetzelfde bedrijf. Daar zijn we uiteindelijk door gebracht en weer gehaald naar onze auto. N.b zei een taxi chauffeur die alles betreurde dat zodra het vliegtuig geland was in amsterdam wij gebeld zouden worden en opgehaald worden nav de vluchtnummers.....nou je raadt het al ... we zijn niet gebeld....het telefoonnummer was niet bereikbaar. In plaats daarvan konden we buiten in de zeik regen staan en wachten op de shuttle bus waarvoor we extra moesten betalen. Wij voelen ons zwaar belazert en wat schetst mijn verbazing ....staat nu op de sites dat reserveren bij mobihub 247 & taxi niet meer mogelijk is. En wat er staat in de omschrijving is helemaal onzin. Geen beschikbare plaatsen. Het is er 1 zooitje. Niemand weet waar hij mee bezig is, vluchttijden en nummers worden continu door elkaar gehaald. Ik heb het idee dat ze op een slinkse wijze zo aan meer geld komen om je meer te laten betalen voor een ritje met ipv de taxi een shuttle bus. Want ja wat doe je als je er staat met je koffers en je moet een vlucht halen of andersom naar je auto gebracht te worden. De telefoniste van Mobihub zou nog contact opnemen met ons over deze praktijken.....benieuwd of we ons geld terug krijgen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris Smit- 12-10-2019 "Voor ons eerste, maar ook laatste keer. Met een taxi opgehaald worden klinkt leuk, maar in de praktijk bied het totaal geen voordeel. Volgende keer gewoon op schiphol parkeren. Is bijna zelfde prijs en geen ge-emmer met engelssprekend iemand die niet weet waar het over gaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob van den Brink- 05-10-2019 "Auto geparkeerd op een parkeerterrein gelijk naast de N 201, niet te missen. Tijdens het aanrijden had de centrale en de chauffeur van de taxi al contact met mij opgenomen om alles te verifiëren. Op het parkeerterrein kwam netjes een taxi voorrijden met een zeer vriendelijke chauffeuse. Wij werden voor de deur van de vertrekhal afgezet. Voor aanvang van de terugreis vanuit Griekenland werd er contact met mij opgenomen om weer alles te verifiëren. Wij hadden vertraging, geen probleem er werd een andere chauffeur geregeld. Bij aankomst op Schiphol had ik al een bericht van onze taxichauffeur waar hij precies stond met wat voor een auto met het kenteken van zijn taxi. Zeer behulpzame en vriendelijke chauffeur die ons netjes heeft afgezet op het parkeerterrein. Stiptheid en vriendelijkheid allebei een 10. De locatie een 8 door het slechte weer was het daar wat modderig en het afgeven van mijn sleutels was ik wat wantrouwend over maar de beheerder ter plaatse heeft netjes uitgelegd waarom dat was en daar kon ik mij in vinden. Eindconclusie: Ik was aangenaam verrast wat mij allemaal werd geboden voor een zeer schappelijke prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Berend Schenk- 01-10-2019 "Slecht bereikbaar ,konden niemand bereiken toen we terug kwamen van onze vakantie,zijn uiteindelijk met vrienden van onze groep mee gereden in hun taxi."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-09-2019 "slechte ervaring. afstemming taxi met parkeerplaats was er totaal niet. bij terugkomst lang moeten wachten omdat chauffeur eerst een nadere rit had. nooit meer op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos Korhorn- 13-08-2019 "Niets op aan te merken. Vriendelijke chauffeurs, comfortabele taxi's en zeer goede service. Volgend jaar komen we zeker terug!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Lokatie is eugenlijk van 24:7. Hier werden we onbeschoft te woord gestaan want we hadden tenslotte bij "die andere" geboekt, spraken ook heel negatief over Mobihub. Onduidelijk wie we moesten bellen bij aankomst en hoe we de chauffeur konden herkennen. Voor ons geen 2e keer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Prima service, snel vervoer van en naar Schiphol. Vriendelijke chauffeurs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Vledder- 29-07-2019 "Het was super geregeld voor een goede prijs. Bellen 15 minuten voor aankomst en de taxi stond klaar. Terug ook prima. Erg prettig taxi voor ons gezin alleen. In stappen en direct vertrekken. Taxichauffeurs erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn super tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2019 "Het afleveren van de auto verliep prima. Bij het ophalen op 26 juli 17.00 (na een nachtvlucht met weinig slaap) ging het helemaal fout. We werden 'verwelkomd' door een tierende medewerker die, omdat de taxi ons met bagage vooraan het terrein afzette, weigerde ons onze autosleutel terug te geven: we moesten maar even wachten. We stonden perplex! Toen we aangaven dat het parkeren van de taxichauffeur niet onze keuze was en wij graag snel naar huis wilden om nog een herdenkingsdienst bij te wonen, kregen we te horen 'dat zeggen ze allemaal!'. Hoe ongevoelig kun je zijn. Mijn vrouw brak in tranen uit. Gelukkig stond er een collega bij die het netjes overnam en ons wel de sleutels gaf. Een auto in gijzeling nemen omdat een taxichauffeur (wat overigens totaal geen probleem was) volgens de betreffende medewerker 2 meter moest parkeren: niet te begrijpen en niet acceptabel. De botte manier waarop we te woord werden gestaan, waarvoor ook toen duidelijk werd dat het echt onredelijk was, zonder excuses bleef, heeft ons diep geraakt. Een dergelijk niet-empatisch persoon achter een ontvangstbalie plaatsen, is echt niet acceptabel. We zullen hierover nog een klacht indienen. Dit kan echt niet. Van een heerlijke vakantien, waren we zo snel thuis. Hoe onpersoonlijk en onvriendelijk kan iemand blijven. Gelukkig was de collega erbij!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Heenreis ging op zich prima. Taxi was er op tijd maar mederwerker op de locatie was niet erg klantvriendelijk en mopperde over onduidelijkheden die niet door mij waren veroorzaakt. Na terugkomst gebeld met het nummer volgens de instructie. Hier werd mij gemeld dat ik een ander nummer moest bellen want dit nummer was niet juist. Juiste nummer mocht ik zelf uitzoeken. Met mobihub gebeld en volgens hun had ik in eerste instantie wel het juiste nummer gebeld. Kastje muur verhaal dus. Ik mocht zelf een taxi regelen en ik kon de rekeming declareren. Op de locatie aangekomen werd ik ronduit ontfatsoenlijk te woord gestaan door een medewerker en kreeg mijn sleutel. Taxi bonnetje 2 dagen geleden per mail verstuurd en gevraagd om een bevestiging. Tot op heden nog geen reactie ontvangen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Soy Snel- 04-07-2019 "Taxi heen en terug lekker flexibel werkt perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het parkeerproces bij Mobihub

Op de dag van aankomst rijdt u rechtstreeks naar het adres van Schiphol Mobihub 247. Na het parkeren van uw auto brengt een taxi u naar het vliegveld, u dient 30 minuten voor aanvang telefonisch contact op te nemen met de taxicentrale. Vergeet niet om uw boekingsbevestiging mee te nemen en rekening te houden met eventueel 30 minuten wachttijd.

Bij terugkomst brengt de taxi van de parkeeraanbieder u terug naar de parkeerplaats. Nadat u geland bent en uw koffers in bezit heeft neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er wordt direct een taxi naar het vliegveld gestuurd en u wordt weer teruggebracht naar Mobibhub Schiphol Airport. Er wordt onderling een specifieke locatie afgesproken.

Reviews en Ervaringen van onze klanten

Van elke aanbieder, dus ook van Mobihub 247, vindt u reviews van onze klanten. Hier waarderen onze klanten de parkeeraanbieder en kunnen ze hun ervaring delen. Hiermee weten wij maar ook u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier willen wij het aanbod en de informatie transparant houden. Daarnaast kan het uw keuze natuurlijk beïnvloeden en kunnen onze klanten u wellicht informeren én inspireren.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b