#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • P + Taxi P + Taxi
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
Bekijk beoordelingen

MOBIHUB Rotterdam Airport

Bij Mobihub parkeert u niet middels het standaard shuttle parkeren, valet parkeren of parkeren op loopafstand. Bij Mobihub Rotterdam parkeert u namelijk in combinatie met een bij de prijs inbegrepen taxiservice. U krijgt na het maken van de reservering het nummer van de taxicentrale en u zal dus middels een taxi naar de luchthaven gebracht worden. Veel comfortabeler gaat parkeren Vliegveld Rotterdam niet worden! Uw auto parkeert u op een uitstekend beveiligde parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. Het terrein kent daarnaast geen maximale inrijhoogte en is netjes geasfalteerd en verlicht. De parkeerplaats en taxiservice zijn 24/7 beschikbaar en u kunt tijdens uw reis uw autosleutels behouden.

Lees meer
Adres parkeerplaatsOverschiese Kleiweg 595A, 3045 LJ Rotterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB | Overschiese Kleiweg bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over MOBIHUB | Overschiese Kleiweg
MOBIHUB | Overschiese Kleiweg wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Derks- 21-08-2019 "Prima ervaring met vliegen en parkeren, appje en telf. contact met zeer vriendelijke chauffeur met wegbrengen en ophalen, stond gelijk klaar op parkeerterrein en luchthaven Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lisa Miggels- 07-08-2019 "Makkelijke service met de taxi! Ook lekker comfortabel natuurlijk en alles ging snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren inclusief taxiservice bij MOBIHUB

Het parkeerproces bij Mobihub Airport Rotterdam is zeer eenvoudig en verschilt nauwelijks met het wellicht bekende shuttle parkeren. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar het adres van de parking. Neem ongeveer 20 minuten voor aanvang telefonisch contact op met de taxicentrale, het nummer krijgt u op de reserveringsbevestiging. Bij aankomst zal er een taxi klaarstaan die u naar de luchthaven brengt. Ook bij terugkomst dient u even te bellen en u zal weer teruggebracht worden naar Mobihub Vliegveld Rotterdam. Dit proces staat uitgebreid beschreven op de reserveringsbevestiging.

De parkeerervaringen van onze klanten

Wilt u meer weten over Rotterdam Airport Mobihub? Bekijk dan eens de reviews, hier kunt u namelijk precies zien hoe onze klanten deze aanbieder en het parkeren ervaren. Ook krijgt u na het maken van een reservering de mogelijkheid ons te beoordelen. We zijn zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b