#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • P + Taxi P + Taxi
  • 24h 24h
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

MOBIHUB Rösrather Straße Keulen Airport

Rondom Keulen Airport zijn er veel verschillende parkeermogelijkheden, de meeste aanbieders bieden een parkeerplaats aan met shuttle- of valetservice. Bij MOBIHUB Keulen parkeert u echter in combinatie met een taxi service. U wordt dus middels een privétaxi naar de luchthaven gebracht en tevens weer opgehaald. Zo wordt parking Keulen Airport zeer comfortabel, u bent ongeveer 14 minuten onderweg van de parkeerplaats naar de luchthaven. De parkeerplaats zelf is voorzien van camera’s en is afgesloten door een slagboom en omheining. Het terrein van de parkeerplaats van MOBIHUB Rösrather Straße is geheel verlicht en geasfalteerd. Dankzij de 24/7 openingstijden kunt u op ieder moment van de dag en nacht gebruik maken van de services.

Lees meer
Adres parkeerplaatsRösrather Str. 334, 51107 Köln, Deutschland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB | Rösrather Straße bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren inclusief een taxiservice

Het parkeren met een taxiservice is in grote lijnen hetzelfde als shuttle parkeren. Wanneer u heeft gereserveerd bij MOBIHUB Keulen Airport dan rijdt u direct naar de parkeerplaats, het adres is Rösrather Str. 334, 51107 Köln, Deutschland. Ongeveer 15 minuten voor u aankomt neemt u telefonisch contact op met de taxichauffeur. U ontvangt het nummer van de specifieke chauffeur per sms, het algemene nummer is +49 693 6506 5000. U wordt met de taxi naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst ook weer opgehaald, ook dan dient u even te bellen. U kunt uw autosleutels behouden en hoeft ze dus niet in te leveren bij MOBIHUB Koln Bonn. Dit gehele proces vindt u ook terug op de bevestiging die u ontvangt via de mail.

Onze klantervaringen en reviews

Wilt u een reservering maken en meer weten over MOBIHUB Keulen Bonn? Dat kan! Ondanks dat wij graag alles vertellen, kunnen onze klanten hier ook een handje bij helpen. Zij maken het parkeren immers zelf mee en kunnen u precies vertellen hoe het ervaren wordt. Daarom vindt u van iedere aanbieder klantreviews terug, ook u krijgt de mogelijkheid een review in te vullen na het maken van een reservering.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b