#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • P + Taxi P + Taxi
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

MOBIHUB | Haupstraße Frankfurt Hahn Airport

MOBIHUB is inmiddels actief bij meerdere luchthavens. U parkeert hier inclusief een taxiservice, u wordt dus niet met een shuttlebus maar met een taxi naar de luchthaven gebracht en opgehaald. Dit maakt het parkeren Frankfurt Hahn nog net een stukje comfortabeler. De parkeerplaats is gelegen bij het hotel Zur Morschbach, op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven. U kunt tijdens uw reis uw autosleutels behouden en uw auto staat op een goed beveiligde parkeerplaats. Mocht u eventueel moeten wachten, dan kan dat in alle comfort bij het hotel zelf. MOBIHUB Frankfurt Hahn is dankzij de taxiservice 24/7 beschikbaar, u kunt dus ook ’s nachts parkeren en vervoerd worden.

Lees meer
Adres parkeerplaatsHauptstraße 74, 56858 Altlay
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB | Hauptstraße bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren inclusief een taxiservice

Het parkeren met de taxiservice gaat net iets anders in zijn werking ten opzichte van het welbekende shuttle parkeren. U ontvangt na het maken van een reservering een bevestiging, hierop staat het proces van parkeren bij MOBIHUB Hauptstraße uitgebreid beschreven. U krijgt in ieder geval voor aanvang van het parkeren per sms het telefoonnummer van uw taxichauffeur. U dient dit nummer ongeveer 15 minuten voor aanvang te bellen, de chauffeur zal vervolgens naar de parkeerplaats rijden en u vanuit daar naar de luchthaven brengen. Bij terugkomst belt u weer en u zal weer terug gebracht worden naar de parkeerplaats. Zo werkt het taxi parkeerproces bij MOBIHUB Hauptstraße Frankfurt Hahn in een notendop.

De ervaringen en reviews van onze klanten

Wij vinden het niet gek dat u zoveel mogelijk van een aanbieder wilt weten voor u er een reservering maakt. Wilt u meer weten over MOBIHUB bij Hotel Zur Morschbach dan kunt u de reviews van onze klanten lezen. Zij kunnen u namelijk als geen ander vertellen hoe het parkeren ervaren en hoe de parkeeraanbieder beoordeeld wordt. Heeft u een reservering gemaakt? Dan horen we super graag uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b