#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • P + Taxi P + Taxi
  • 24h 24h
  • Overdekt Overdekt
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.8
Bekijk beoordelingen

MOBIHUB Dusseldorf Airport

Waar de meeste parkeeraanbieders u voorzien van een parkeerplaats in combinatie met een shuttle- of valetservice parkeert u bij Mobihub Dusseldorf Airport met een taxiservice. Dit geeft Mobihub een vrij uniek concept van Airport Dusseldorf parkeren. Goed om te weten is dat de taxiservice gewoon bij de prijs inbegrepen is, u ontvangt het nummer van de taxicentrale op de reserveringsbevestiging. U krijgt deze reserveringsbevestiging via de mail, na het maken van een reservering. Uw auto wordt geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats, uw auto staat middels alle veiligheidsfaciliteiten altijd veilig. De parkeerplaats en taxiservice zijn 24/7 beschikbaar, u kunt dus elk gewenst moment parkeren.

Lees meer
Adres parkeerplaatsParsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1
MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1 wordt gemiddeld beoordeeld met 6.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aldegonda Geuens- 21-11-2019 "Alles in orde zeer goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-11-2019 "Bij aankomst moesten we nog eens 10 € extra betalen om ons naar de luchthaven te brengen, terwijl het volledige bedrag voor de parking al betaald was vooraf. De luchthaven is wel vlakbij, dus op 2 minuutjes met de auto ben je er. De mensen daar waren absoluut niet vriendelijk. Gaan er in elk geval nooit meer langs, er zijn voldoende andere parkings in de buurt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-11-2019 "Goed, prima service. Stipt en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans van Dijk- 04-11-2019 "De afstand van en naar het vliegveld is uitstekend. Ook snel gebracht en opgehaald. Het personeel is echter niet vriendelijk. En het probleem was de telefonische bereikbaarheid van de juiste taxi. Dit is niet niet duidelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "2 dagen van te voren per sms telefoonnummer van chauffeur ontvangen. Werkte prima, terugreis eveneens geen probleem, vlotte service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Antoine van de Vondervoort- 16-10-2019 "Bij terugkomst op de luchthaven van Düsseldorf hebben we volgens afspraak contact opgenomen met vliegen en parkeren. Daar kregen we te horen dat er geen boeking stond voor de taxi terug naar de parkeerplaats. We moesten zelf maar een taxi moesten regelen en dit terugvragen bij mobihub. De taxichauffeur vroeg het geld bij aankomst aan mobihub, maar deze gaf de schuld aan vliegenenparkeren. Dus konden we de taxi zelf betalen. Bij mobihub die samenwerkt met vliegenenparkeren zeiden ze dat dit vaker voorkwam. Dus voor ons geen tweede keer meer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jos ressen- 18-09-2019 "het brengen was oke maar het ophalen liep helemaal mis we hebben 20 minuten met een Engels talige gebeld voordat we een telefoon nr hadden van de taxi die ons kwam ophalen alles bij elkaar heeft dit een uur en twintig minuten geduurd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-09-2019 "Probleemloos verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-09-2019 "Geen sms gekregen op de dag van vertrek. Onderweg werden we gebeld waar we bleven, we hadden oponthoud en waren bijna een uur later. De man van mobihub sprak geen Engels en was erg boos aan de telefoon. Daar aangekomen waarschijnlijk dezelfde boze man. We moesten maar gaan lopen naar de luchthaven omdat we te laat waren terwijl er een taxi klaar zou staan. Het duurde even voor hij weer rustig was. Uiteindelijk wilde hij iets regelen maar dat zou zeker 15 minuten duren. Aangezien we laat waren door oponthoud onderweg zijn we gaan lopen. Totaal geen begrip, alleen maar boosheid. Voor ons nooit meer met mobihub!!! Ook op de terugweg geen sms ontvangen. Na landen telefonisch contact gehad en opgehaald door de shuttle bus, dit verliep prettig. Maar ze vertelde dat ik een ander nummer had moeten bellen omdat er een taxi voor me zou zijn. Maar ik heb nooit een telefoon nummer gehad. Geen idee waar het allemaal is mis gegaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Bij mijn reservering moest ik sleutel afgeven. Bij mijn boeking stond duidelijk dat ik sleutel mocht meenemen. Dat vond ik erg vervelend. Ik zou de nummer van taxi per sms ontvangen, is niet gebeurd. Gelukkig kwam de taxi zonder te bellen. Bij het ophalen vanaf de luchthaven duurde het langer. Gelukkig is het goed gegaan. De locatie is dichtbij de luchthaven, dat is erg prettig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Josie Broenink- 07-08-2019 "De taxi chauffeur stond beide keren netjes klaar en heeft me snel weer afgezet, prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren in combinatie met een taxiservice

Zoals gezegd parkeert u bij Mobihub Dusseldorf met een taxi service. Dit werkt nagenoeg hetzelfde als het welbekende shuttle parkeren. U ontvangt op de reserveringsbevestiging het telefoonnummer van de taxicentrale. Bel dit nummer ongeveer 20 minuten voor aankomst bij de parkeerplaats, het adres staat ook op de bevestiging. Bij aankomst zal er een taxi klaarstaan die u naar de luchthaven brengt. Bij terugkomst zal hetzelfde proces zich herhalen en zal u weer teruggebracht worden naar de parkeerplaats en uw auto. Het parkeren bij Mobihub Airport Dusseldorf is een zeer eenvoudig en comfortabel proces.

De parkeerervaringen en reviews van onze klanten

Wij zijn zeer benieuwd naar hoe u het parkeren bij Dusseldorf Airport Mobihub ervaart. Daarom geven wij u en iedere andere klant de mogelijkheid ons en de parkeeraanbieder te beoordelen. Hiermee weten wij precies wat we aanbieden en kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen. Ook kunt u onze andere klanten precies vertellen hoe het eraan toe gaat en hen wellicht zo inspireren met hun keuze.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b