#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

MOBIHUB Budget Schiphol

Rondom Schiphol zijn zoals u wellicht weet tal van parkeermogelijkheden. Bent u op zoek naar een parkeerplaats Schiphol dan kunt u onder andere terecht bij MOBIHUB Budget. U parkeert op de parkeerplaats en met de services van 24/7 Parking. Dankzij een samenwerkingsverband kunt u nu dus een parkeerplaats ook via MOBIHUB Budget Schiphol reserveren, u parkeert op de Middenweg 29a te Aalsmeer. Vanaf hier bent u in ongeveer 9 minuten reistijd op Schiphol, houdt hierbij nog rekening met additionele wachttijd.

U parkeert uw auto op een nette parkeerplaats die voorzien is van 24-uurs bewaking, verlichting voor tijdens de nachtelijke uren, omheining, een wachtruimte en nog veel meer. U vindt alle faciliteiten verderop de pagina of door op ‘details’ te klikken. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en uw auto wordt mede bewaakt met camera’s.

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 29a, 1432 DE Aalsmeer, Nederland
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB Budget bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over MOBIHUB Budget
MOBIHUB Budget wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-03-2020 "Is aan te bevelen ze doen wat ze beloven volgende reis zal ik hier zeker weer gebruik van maken en de prijs is ook goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-03-2020 "Vanwege de coronacrisis, kon ik niet naar het buitenland. Krijg ik mijn geld terug?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
LCM HARTJES- 26-03-2020 "Zeer goede ervaring volgende keer zeker weer daar parkeren "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-03-2020 "Ophalen op Schiphol was een drama, 3 x gebeld, ruim een uur gewacht en toen bijna nog geweigerd ons mee te nemen. Goedkoop was duurkoop, laatste keer voor ons bij deze heren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André Pikeur- 21-03-2020 "Je auto is veilig en de service is goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjef Klos- 18-03-2020 " Via MOBIHUB hadden wij een parkeerplaats bij 24/7 in Aalsmeer gereserveerd. Zowel heen als terug hebben we nog geen 10 minuten hoeven te wachten. Op de heenweg een wat norse chauffeur, terug een stuk vriendelijker. Het parkeerterrein is nauwelijks verhard. Toen wij vertrokken had het flink geregend en het hele parkeerterrein was een modderbende. Al met al is de prijs/kwaliteit in orde, maar weet ik niet of wij hier vaker gaan staan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Lindeboom- 17-03-2020 "Parking ligt een eindje van Schiphol, maar dat overbrugt de shuttleservice. Het terrein is smal en lang. Achterop parkeren is een flinke wandeling met je koffers en er is geen bereidheid bij de shuttle-chauffeur even door te rijden naar achteren. Toen wij arriveerden stonden er grote plassen op e parkeerplekken - daar kon je alleen met laarzen van en naar je auto."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-03-2020 "zeer voordelig,vriendelijke behandeling,zeer snelle service.Een aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JW Pennings- 10-03-2020 "-"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bastian De Romph- 08-03-2020 "Super geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Antijneke Castermans- 07-03-2020 "Bij terugkomst belde ik om 19.40, ze zeiden dat de shuttle er om 20 uur zou zijn. Ik werd uiteindelijk om 20.20 uur opgehaald (20 min. buiten staan wachten in de kou) en ik kwam om 20.40 uur aan (vanwege afgesloten op-/afrit en verkeerde afslag genomen). In totaal dus een uur er over gedaan om bij mijn auto te komen. Aardige chauffeur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
S Karasahin - 05-03-2020 "Ik heb betaald voor sleutel meenemen en toen ik aankwam moest ik toch gedwongen sleutel achterlaten..dus 5€ meer betaald..wel rekening houden met 20 á 30 min.. Voor de rest prima.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
D.j Ali- 02-03-2020 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joeri Borissevitch- 27-02-2020 "prima servies, snel en vriendelijk !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe gaat het parkeren in zijn werking?

Zoals al eerder benoemd parkeert u bij MOBIHUB Schiphol met een shuttleservice. Mocht u hier niet bekend mee zijn dan leggen wij u graag alles uit. Op de dag van parkeren rijdt u naar de locatie van de parkeerplaats, in dit geval de Middenweg 29a in Aalsmeer. U parkeert hier uw auto en toont uw reserveringsbevestiging (geprint of digitaal) aan een medewerker. Vervolgens wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht met een shuttlebus, vandaar de naam shuttle parking.

Wanneer u bij terugkomst geland bent dient u Schiphol MOBIHUB Budget telefonisch te informeren. Vervolgens wordt u zo snel mogelijk opgehaald en weer teruggebracht naar de parkeerplaats. U vindt al deze informatie ook terug op uw reserveringsbevestiging, deze krijgt u nadat u de reservering geheel voltooid heeft. U kunt deze direct online downloaden maar u krijgt deze ook per mail.

De totstandkoming van onze klantreviews

U heeft wellicht al onze klantreviews gezien. Deze vinden wij zeer belangrijk. Niet alleen kunt u eenvoudig vinden hoe het parkeren beoordeeld wordt en zo een weloverwogen keuzen maken. Ook kunnen wij zo inzien hoe de parkeeraanbieders, zoals MOBIHUB Schiphol shuttle, beoordeeld worden en zo de kwaliteit van onze website waarborgen. Iedere klant krijg na afloop van het parkeren een uitnodiging om de parkeerervaring te delen en het parkeren te beoordelen. Al deze reviews worden online gezet en dragen bij aan de gemiddelde beoordeling van de betreffende parkeeraanbieder.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b