#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Mission Valet Parking, Rotterdam Airport 

Gaat u op vakantie, of op een andere (zaken)reis. Dan wilt u wellicht lang parkeren bij Rotterdam Airport. Mission Valet is een Rotterdam Airport Parking die de valet service voor u aanbiedt. Valet parkeren is een veel voorkomende parkeervorm rondom de luchthaven Rotterdam, wat ook wel The Hague Airport wordt genoemd. Wat valet parkeren inhoudt, kunt u hieronder lezen. Daarnaast is Mission Valet Parking 24-uur per dag geopend en dat betekent niet alleen dat zij altijd bereikbaar zijn, maar ook dat uw auto dus nooit alleen op het terrein wordt achtergelaten!

Lees meer
Adres parkeerplaatsRotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Mission Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Mission Valet Parking
Mission Valet Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Airport Rotterdam, via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren zien we onze klanten graag onbezorgd op reis gaan. Om u daar een handje bij te helpen, nemen wij het vergelijken van de verschillende parkeeraanbieders rondom vliegvelden voor u uit handen. Op maken we het parkeren Rotterdam airport goedkoop en transparant voor onze klanten. Het lang parkeren Rotterdam Airport tarief vindt u gemakkelijk in het overzicht met alle aanbieders en hun prijzen. Het reserveren is al binnen enkele minuten geregeld en zo bent u in no-time verzekerd van een goede parkeerplaats!

Hoe werkt valet parkeren bij Mission Valet Parking

Goedkoop parkeren Rotterdam Airport is mogelijk bij Mission Valet parking. Zij bieden klanten de valet service aan. Wat inhoudt dat u zelf naar de luchthaven van Rotterdam toe rijdt, waar een chauffeur het parkeerproces van u overneemt. Dat is nog eens gemakkelijk, zo hoeft u geen extra reistijd in te plannen en kunt u meteen verder met het inchecken! Bij terugkomst speelt dit traject zich hetzelfde af, maar dan andersom. De chauffeur staat dan buiten op u te wachten, klaar met de auto. Wij merken dat onze klanten deze parkeervorm erg waarderen omdat ze meteen hun reis naar huis kunnen voortzetten!

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b