#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 400M reizen 400M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij het Maritim Hotel Dusseldorf

Dankzij het Maritim Hotel parkeert u op een optimale locatie bij luchthaven Dusseldorf. Voor het eerst is het parkeren Dusseldorf Airport mogelijk op loopafstand! Bovendien is het parkeren rondom vliegveld Dusseldorf nog altijd goedkoper dan op de on-airport parkings, in bezit van het airport zelf. Neem daarom nu het beste van twee werelden met de Maritim Hotel parking. Hier vermijdt u de hoge parkeertarieven van Dusseldorf Airport én kunt u te voet naar de terminal. Op slechts 400 meter van de luchthaven, biedt Maritim een parkeergarage aan die 24 uur per dag geopend is. Wegens de uitstekende locatie en de mogelijkheid tot overdekt parkeren, is dit een erg populaire parkeervoorziening. Boek daarom op tijd deze parking Dusseldorf Airport via Vliegen en Parkeren. Bekijk hier de parkeertarieven van de officiële parkeerplaatsen op Dusseldorf Airport en overtuig uzelf!

Lees meer
Adres parkeerplaats Maritim Platz 1, 40474 Düsseldorf
Loopafstand: 400M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Maritim Hotel Dusseldorf bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Maritim Hotel Dusseldorf
Maritim Hotel Dusseldorf wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-09-2019 "prima gelegen t.o.v. airport, ik vond de persoon aan de receptie van het hotel niet super vriendelijk. toen ik hem vroeg hoe het werkte. Voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theo Nissen- 05-08-2019 "het was erg prettig je loopt in een paar minuten naar de garage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Zeer onhandige en onervaren receptionist bij hotel, toen ik uitrijkaart wilde halen. Maar prima en veilige plek, dichtbij terminal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Franssens- 23-07-2019 "Parkeergarage onder hotel Maritiem direkt tegenover de vertrekhal. Ideaal wanneer je weinig tijd over hebt om te boarden. Is niet goedkoop, echter tijd is (soms) geld waard."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Van den Braak- 09-06-2019 "Super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Van Heurck- 05-06-2019 "Idd vlakbij luchthaven...inrijden ticket nemen...bij uitchecken reservatiedocument bij de hand, samen met ticket... Vriendelijke medewerker van hotel overhandigt onmiddellijk ticket om uit te rijden. Toppie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Van Heurck- 05-06-2019 "Idd vlakbij luchthaven...inrijden ticket nemen...bij uitchecken reservatiedocument bij de hand, samen met ticket... Vriendelijke medewerker van hotel overhandigt onmiddellijk ticket om uit te rijden. Toppie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Dusseldorf Airport, met Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar een parking Dusseldorf, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we u bij Vliegen en Parkeren graag een handje verder! Op ons platform vindt u altijd een beschikbare parking, die aan uw reiswensen voldoet. U vult simpelweg uw reisdata en het vliegveld in. Hierna laten wij u alle mogelijkheden voor uw reisperiode zien. Dit doen we objectief & onafhankelijk. Voordat wij met een geschikt aanbod komen, zijn we benieuwd naar uw parkeerwensen. Wilt u bijvoorbeeld goedkoop parkeren bij vliegveld Dusseldorf, uw sleutels behouden tijdens de reis, of graag overdekt parkeren? Bij Dusseldorf Airport parkeren is op zo veel manieren mogelijk, dat het wellicht helpt om vooraf wat voorkeuren in te vullen. Weet u zelf niet wat er mogelijk is, of wilt u aanvullende informatie? Schroom dan niet om onze gratis klantenservice te benaderen!

Parkeren op loopafstand bij Dusseldorf Airport!

Wat een luxe… u parkeert de auto en enkele minuten later staat u al in de terminal, zonder van iemand afhankelijk te zijn! Dat kan nu, bij het Maritim Hotel in Dusseldorf. Zij bevinden zich op maar 400m lopen vanaf het vliegveld. Zo hoeft u geen extra reistijd in te plannen voor het lang parkeren bij Dusseldorf luchthaven en kunt u in no-time de weg naar het inchecken vervolgen. Let wel: Dit is een erg gewilde Dusseldorf Airport Parking, dus wees er snel bij. Bovendien geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe lager de parkeertarieven! Heeft u nog vragen over het parkeren Dusseldorf Airport? Kijk dan in onze FAQ voor veelgestelde vragen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b