#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 01:00
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Low Cost Parking Frankfurt Hahn Airport

Vliegt u binnenkort via Frankfurt Hahn en zoekt u nog een parkeerplaats? Vooral voor de langere reizen kan de deze luchthaven vrij duur zijn op het gebied van parkeren. Zorg er daarom voor dat u vooraf reserveert voor een betere optie voor parkeren Frankfurt Hahn.

Low Cost Parking Frankfurt Hahn is een van onze aanbieders waar u tegen een voordelige prijs uw auto voor lange termijn kunt parkeren middels een shuttle-dienst. Bij Hahn Airport Low Cost parking parkeert u veilig en voordelig. Hiernaast bedraagt de reistijd vanuit de parkeerplaats naar de terminal per shuttle-bus slechts 11 minuten! Deze shuttle-service zit bij de prijs inbegrepen en wordt dus aangeboden door de parkeeraanbieder.

Lees meer
Adres parkeerplaats Hauptstrasse 74, D-56858 Altlay
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Low Cost Parking Hahn bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Hoe parkeert u bij Low Cost Parking Hahn?

Bij Hahn Airport Low Cost Parking parkeert u via de shuttle methode. Shuttle parking is een voordelige parkeermethode waarbij u simpelweg vanuit uw vertrekadres naar het adres van de parking rijdt: Hauptstrasse 74, D-56858 Altay. Nadat u uw auto heeft geparkeerd zal er een shuttleservice u naar het vliegveld rijden. Let op! De shuttle service rijdt standaard elke 30 minuten en dus niet op aanvraag. Deze pendeldienst rijdt van 4 uur in de ochtend tot 1 uur in de ochtend en de reisteid bedraagt slechts 11 minuten. Bij terugkomst gaat u simpelweg naar de afgesproken plek op de luchthaven waar de pendeldienst van Low Cost Parking Hahn airport u weer komt ophalen om u terug naar uw auto te brengen. 

Beveiliging en faciliteiten van de parkeerplaats

Naast het feit dat u voordelig en handig kunt parkeren bij Frankfurt Hahn Low Cost Parking, is ook de beveiliging in goed handen. De parkeerplaats is afgesloten middels omheining en de parkeer barrière zorgt ervoor dat er geen ongewilde gasten op het terrein komen. Het terrein is daarnaast voorzien van goede verlichting zodat u snachts niet in het donker hoeft te parkeren. Tijdens het wachten op uw shuttle-bus kunt u tevens ook gebruik maken van een wc en wordt u geholpen met het inladen van uw bagage.

Parkeerervaringen en reviews van de parking

We willen u graag voorzien van een goede en eerlijke service. Daarom zijn we erg benieuwd naar uw mening en ervaring nadat u gebruikt hebt gemaakt van onze dienst. Zoals u misschien al heeft gezien laten wij eerlijke reviews en beoordelingen zien op onze website van klanten die al eerder gebruik hebben gemaakt van zowel de specifieke parkings als onze website. Hierdoor kunt u zich goed oriënteren terwijl u op zoek bent naar een parking!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b