#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parkfly Schiphol airport is een parkeergelegenheid op een reistijd van slechts 8 tot 10 minuten. Hier kunt u uw auto veilig, lang en goedkoop parkeren want deze parkig wordt 24 uur per dag bewaakt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren bij Schiphol.

Veilig parkeren bij Schiphol

Deze parkeergelegenheid is ok aangesloten bij de VBPS. Dit keurmerk staat voor Vereniging van parkeerkeerbedrijven voor parkeren bij Schiphol. Deze vereniging is opgericht om te laten zijn dat de bedrijven die bij dit keurmerk zijn aangesloten voldoen aan een bepaalde standaard. Dit wil niet zeggen dat parkeergarages bij Schiphol die hier niet bij aangesloten zijn niet zouden kunnen voldoen aan deze standaard maar door de vele toetreders van deze markt is dit keurmerk opgericht.

Valet parkeren bij Schiphol

Parkfly biedt u naast de mogelijkheid om goedkoop te parkeren bij Schiphol ook de kans om gebruik te maken van de valet service. Dit houdt in dat u zelf naar Schiphol rijdt en uw autosleutels hier overdraagt aan een van de medewerkers van ParkFly. Bij terugkomst staat de medewerker weer met uw auto op u te wachten zodat u uw reis direct kunt vervolgen. 

 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b