#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Lang Parkeren Zaventem

Brussel Airport, ook wel Zaventem Airport genoemd, is de grootste luchthaven van België. Er zijn ruim 200.000 vliegbewegingen en ongeveer 25 miljoen reizigers bij deze drukke luchthaven. De luchthaven ligt in de gemeente Zaventem en daar komt dan ook de naam Zaventem Airport vandaan, sinds 2006 is Brussels Airport de officiële naam. Het is zeer druk, dit geldt niet alleen voor de vluchten maar ook voor het parkeren rondom dit vliegveld. Bent u op zoek naar parkeren Zaventem, dan bent u aan het juiste adres. U heeft eenvoudig een parkeerplaats gereserveerd en binnen enkele minuten wellicht al tientallen euro’s bespaard.

Op deze pagina vindt u alle informatie over lang parkeren Zaventem, ook wel shuttle parkeren Zaventem genoemd. Dit is de meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden en wij snappen ook wel waarom. Het parkeren gaat zeer eenvoudig in zijn werking en de tarieven die de parkeerbedrijven op onze website hanteren zijn stukken voordeliger dan de officiële parkeerplaatsen van Brussel Airport.

Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

Hoe werkt reserveren via Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga goed voorbereid op reis!

Wanneer u op vliegreis gaat dan is het aangeraden van tevoren een parkeerplaats te reserveren. De tarieven zijn doorgaans voordeliger wanneer u online reserveert én u bent gegarandeerd zeker van een parkeerplaats. Het voordeel van lang parkeren Brussels Airport is dat u geen vrienden of familie hoeft te vragen en ook direct weer met uw eigen auto naar huis kunt. Shuttle parkeerplaatsen zijn meestal tot 2 uur van tevoren te reserveren en valet parkeerplaatsen zijn meestal tot 12 uur van tevoren te reserveren.

Parkeervormen bij Zaventem Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Via onze website reserveert u gemakkelijk een parkeerplaats die u direct afrekent middels de bekende betaalmethoden. Vervolgens krijgt u van ons binnen enkele minuten uw bevestiging toegezonden. Indien u kiest voor lang parkeren Brussel Zaventem rijdt u op de dag van vertrek naar de parking en parkeert u al daar uw auto. Vervolgens wordt u binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht, veelal is dit binnen 15 minuten. U krijgt een kaartje mee van de parking met daarop het te bellen nummer voor de terugweg. Dit nummer vindt u tevens op uw reserveringsbevestiging. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking nadat u uw koffers in ontvangst heeft mogen nemen. U wordt vervolgens weer opgehaald door een shuttle Zaventem en naar de parkeerplaats gebracht. Bekijk voor een uitgebreide uitleg over shuttle of valet parking Zaventem onze parkeervormen pagina!

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Wij zijn al jarenlang full-time actief in de parkeerbranche. Dit heeft meerdere voordelen want hierdoor kennen wij de parkeerbranche én de parkeerproducten zeer goed. Wij weten precies wat we wel en niet moeten aanbieden op onze website. Wij werken namelijk alleen samen met parkeerbedrijven die aan onze strenge eisen voldoen. Onze website is daarnaast zo ingericht om het vergelijkings- en reserveringsproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Op zoek naar Zaventem lang parkeren? U heeft al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats gevonden én gereserveerd.

Betrouwbaar

Doordat wij de markt en producten goed kennen is ons gehele aanbod zeer betrouwbaar. Daarnaast krijgt elke klant een uitnodiging om een review in te vullen. Onze klanten kunnen immers het beste vertellen hoe het parkeren ervaren wordt!

Onafhankelijk

Wij werken niet samen met bepaalde parkeerbedrijven. Alle informatie is objectief en transparant. Dit wordt versterkt door de klantreviews die wij plaatsen. Wanneer een parkeerbedrijf de informatie aanpast dan voeren wij dit ook direct door!

Laagste Prijs

Naast een veilige parkeerplaats is natuurlijk ook de prijs van de parkeerplaats zeer belangrijk. U heeft namelijk belangrijkere zaken om uw welverdiende geld aan te spenderen. Wij zijn full-time op zoek naar de beste parkeerdeals om u zo voordelig mogelijk te voorzien!

Veilig Reserveren

De reservering die u maakt en de betaling die u doet moeten natuurlijk veilig zijn. Daarom is onze website voorzien van een SSL-certificaat en werken wij samen met Multy SafePay.

Beoordelingen en Ervaringen van lang parkeren Zaventem

Wij willen u graag alles vertellen over onze website en over lang parkeren Brussel. Niemand kan dit echter beter dan onze klanten! Daarom krijgt iedere klant een uitnodiging om een beoordeling te geven over hun gekozen parkeeraanbieder. Zij kunnen u precies vertellen hoe het werkt en hoe het ervaren wordt!

Holiday Inn
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Sky Parking
Beoordeling
6.3 Prima
Aeropark1000
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Flyparking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park and GO
Beoordeling
7.0 Goed
Park Flug
Beoordeling
7.6 Goed
UParking
Beoordeling
4.1
Sky Parking Valet
Beoordeling
6.7 Prima
Ector Parking
Beoordeling
9.4 Top!
Times Parking
Beoordeling
7.3 Goed
Car Hotel
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Express Parking
Beoordeling
9.2 Top!
Brussel-Zaventem Airport

Lang parkeren bij Zaventem, de Tarieven en Locaties

Lang parkeren Zaventem Airport kent veel verschillende mogelijkheden, locaties en tarieven. Goed om te weten is dat u doorgaans meer betaalt naarmate u dichterbij parkeert. De parkeerplaatsen op loopafstand en in de vorm van valet parking zijn de meest prijzige. De parkeerplaatsen in de vorm van shuttle parking zijn het meest voordelig en net zo makkelijk! U kunt al snel tientallen euro’s besparen, met name wanneer u reserveert in het hoogseizoen.

Op de foto aan de rechterzijde ziet u alle mogelijkheden betreft de officiële p-producten. Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden met elke variërende tarieven. Wilt u meer informatie over de tarieven? Op onze blog pagina vindt u alle informatie over deze parkeerproducten en hierin worden deze producten tegenover onze producten gezet. Zo ziet u in één oogopslag wat u kunt besparen!

Aanbieders bij Brussel-Zaventem Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 7.9/10, gebaseerd op 377 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b