#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Lang parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam Airport werd opgericht in 1956 en heeft inmiddels heel wat naamsveranderingen doorgevoerd. De luchthaven heet tegenwoordig Rotterdam The Hague Airport en is de tweede grootste regionale luchthaven van Nederland. Op onze website vindt u alles over het vliegveld zelf, maar ook over het lang parkeren airport Rotterdam.

Door de toemende drukte in vliegreizigers wordt het steeds belangrijker dat men voorafgaand aan de reis een parking boekt. Dit kan namelijk onnodig stress voorkomen. Het zou zonde zijn als u gehaast of in paniek op het vliegveld nog zoekt naar een plekje, waarbij uiteindelijk vaak het hoogste tarief nog betaald wordt. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van uw ideale parking! Zo hoeft het lang parkeren Rotterdam niet duur te zijn en kunt u deze al geregeld hebben in slechts twee minuutjes.  

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Rotterdam The Hague Airport, door de Nederlanders ook wel Rotterdam Airport genoemd heeft in de laatste jaren een flinke groei aan passagiers gehad; tegenwoordig starten hier jaarlijks bijna 2 miljoen vliegreizigers aan hun reis. Door het jaarlijks groeiende aantal bezoekers en het stijgende aantal vliegreizen, is het belangrijk dat de parkeerplaatsen meegroeien. Gelukkig beschikt Rotterdam Airport over meer dan genoeg parkeeraanbieders rondom het vliegveld, die wij bij Vliegen en Parkeren graag voor u op een rijtje zetten. Het parkeren Rotterdam Airport begint op onze website! 

Parkeervormen bij Rotterdam Airport

Loopafstand Loopafstand U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers direct naar de terminal.
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

De meest voorkomende parkeervorm rondom Rotterdam Airport is het valet parkeren. Een groot voordeel hiervan is dat u direct naar de luchthaven van Rotterdam rijdt en vanaf hier wordt het parkeerproces door de parking overgenomen. Deze manier van parkeren wordt stap voor stap nogmaals uitgelegd op uw reserveringsbevestiging. U zult zelf ervaren hoe gemakkelijk en luxe het lang parkeren vliegveld Rotterdam eigenlijk is! Via onze website vindt u eenvoudig alle parkeermogelijkheden en valet aanbieders die beschikbaar zijn in uw reisperiode. Heeft u nog vragen, contact dan ook gerust onze klantenservice of kijk bij valet parking Rotterdam.

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Omdat reizen met het vliegtuig vaak wat duurder is, wilt u natuurlijk niet ook nog een flink bedrag aan parkeerkosten betalen. Dat begrijpen wij helemaal. Al sinds 2013 zijn we bij Vliegen en Parkeren actief in de parkeerbranche rondom vliegvelden. Dat houdt in dat wanneer u bij Rotterdam Airport lang parkeren gaat, wij u gemakkelijk van advies kunnen voorzien.

Onafhankelijk

In 2013 werden wij het eerste vergelijkingsplatform voor Nederlandse en Belgische vliegreizigers als het gaat om parkeerplaatsen. Op een transparante en objectieve manier laten we het volledige aanbod parkings zien, gebaseerd op uw reisperiode en beschikbaarheden. De keuze is reuze, maar die laten we graag aan u over!

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring kennen wij onze parkeerproducten en parkeerpartners goed. Het lang parkeren Zestienhoven begint op onze website. Want naast een goede prijs, staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel!

Hierboven is het al kort benoemd, het is natuurlijk fijn als u een extra centje overhoudt voor tijdens de reis. Het lang parkeren Rotterdam Airport biedt daarin verschillende mogelijkheden, deze vindt u eenvoudig op een rijtje zodra u uw reiswensen hee

Hierboven is het al kort benoemd, het is natuurlijk fijn als u een extra centje overhoudt voor tijdens de reis. Het lang parkeren Rotterdam Airport biedt daarin verschillende mogelijkheden, deze vindt u eenvoudig op een rijtje zodra u uw reiswensen heeft ingevuld. Alle aanbieders worden weergegeven gesorteerd op basis van prijs, laag naar hoog. Doordat we al jarenlang samenwerken met bepaalde aanbieders, hebben we toegang tot exclusieve parkeerdeals. Dat houdt in dat u nooit teveel betaald voor uw parking!

Veilig reserveren & betalen

Hierboven is het al kort benoemd, het is natuurlijk fijn als u een extra centje overhoudt voor tijdens de reis. Het lang parkeren Rotterdam Airport biedt daarin verschillende mogelijkheden, deze vindt u eenvoudig op een rijtje zodra u uw reiswensen heeft ingevuld. Alle aanbieders worden weergegeven gesorteerd op basis van prijs, laag naar hoog. Doordat we al jarenlang samenwerken met bepaalde aanbieders, hebben we toegang tot exclusieve parkeerdeals. Dat houdt in dat u nooit teveel betaald voor uw parking!

Reviews en ervaringen bij Rotterdam The Hague Airport

Om de kwaliteit van de parkeerservices te waarborgen én stimuleren hebben we uw hulp nodig. Wij kunnen u namelijk 100 keer vertellen hoe betrouwbaar en veilig de parkings zijn, maar dat laten we liever onze klanten zelf doen. Om deze reden worden terugkerende klanten gevraagd naar hun parkeerervaring. Zo kunnen zij toekomstige klanten inspireren en wellicht adivseren bij het maken van hun ideale parking keuze!

Speed Parking
Beoordeling
9.3 Top!
NuParkeren
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park Air
Beoordeling
9.1 Top!
Easy Valet Parking
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Mission Valet Parking
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Garant Parking
Beoordeling
9.4 Top!
Cruise Valet Parking
Beoordeling
7.4 Goed
Valet Parkeer Service
Beoordeling
9.8 Top!
ParkBird Valet
Beoordeling
10.0 Top!
MOBIHUB | Overschiese Kleiweg
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Central Parking Rotterdam
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Rotterdam Airport

Vliegveld Rotterdam, de tarieven & on-airport locaties

Bovenstaande tekst is vooral gebaseerd op de aanbieders die wij op ons platform aanbieden. Dat zijn parkings die niet op, maar rondom de luchthaven gevestigd zijn. Hiervan merkt u echter bijna niets, want de chauffeur zal uw auto bij de terminal komen ophalen en afzetten.

Natuurlijk is het wel goed om te weten wat de mogelijkheden van Rotterdam Airport zelf zijn. Het vliegveld heeft zelf namelijk 6 mogelijke parkeeropties, met allemaal hun eigen tarieven. Zeker wanneer u wilt lang parkeren luchthaven Rotterdam, is het misschien verstandig om de parkings op onze website te overwegen. Dat scheelt namelijk behoorlijk wat geld aan het eind van de rit!

Voor meer informatie over de verscheidene parkeerfaciliteiten van Rotterdam Airport, klik op onderstaande knop. Daarin vindt u info en kenmerken over alle on-airport parkeerplaatsen en de bijbehorende kosten.

Aanbieders bij Rotterdam Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.4/10, gebaseerd op 361 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b