Download onze app
Volg ons facebook +31 88 57 00 123 | Niet bereikbaar
Voer uw datums in
Waar wilt u parkeren? Vertrekdatum Retourdatum
Uw parkeervoorkeur
Sleutel behouden?
Hoe werkt het

Shuttlebus met flexibel rijschema, altijd binnen 30 minuten op weg!

Shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen dus geen onverwachte kosten achteraf!

Op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nogmaals uitgelegd.

Mogelijkheid tot sleutelbehoud wordt weergegeven bij het logo van de aanbieder.

Wij staan garant voor de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders.

Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Lang parkeren Charleroi

Bent u op zoek naar een goedkope en veilige plek om uw auto te parkeren in of rondom Charleroi? Dan bent u bij het grootste online parkeerplatform op het juiste adres! Vliegen en Parkeren biedt u een zeer uitgebreid spectrum van luchthaven parkings. Naast dat u uw auto veilig, lang en goedkoop kunt parkeren rondom Charleroi kunt u ook kiezen voor valet parkeren of shuttle parkeren. Parkeer tarieven vergelijken doet u door de balk ‘Hoe lang wilt u parkeren?’ boven aan de pagina.  Selecteer vervolgens het aantal dagen dat u uw auto wilt parkeren bij Charleroi Airport.  Deze prijs ziet u in het blauwe vak dat u vindt onder het logo van elke parkeergelegenheid.

Goedkoop parkeren Charleroi Airport

Luchthaven Charleroi biedt u de mogelijkheid om te langparkeren op het vliegveld. Echter kunt u ook kiezen voor een andere veilige en goedkope optie die u ook nog eens erg veel service biedt! Zo maakt u gratis gebruik van de shuttle service van en naar luchthaven Charleroi. Goedkoop parkeren Charleroi staat dus ook voor veiligheid, service en betrouwbaarheid.

Parkeren Charleroi Ervaringen

De ervaringen die men heeft bij het parkeren van hun auto rondom vliegveld Charleroi zijn goed. Dit geldt zowel voor het vliegveld als voor de externe aanbieders. Brussels South Charleroi Airport is het vliegveld zelf de overige aanbieders zijn dus de externe aanbieders van lang parkeren Charleroi.  Mocht u nog vragen hebben over een parking bij vliegveld Charleroi dan kunt u deze naar ons sturen door middel van het contactformulier op onze website. 

Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook