Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Parkeer uw auto

  U parkeert uw auto, hoort waar u bij terugkomst wordt opgehaald en krijgt een telefoonnummer mee.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus heenreis

  De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus terugreis

  U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking hebt gekregen en u loopt naar de afgesproken plek.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt u meteen uw reis naar huis vervolgen.

Lang parkeren Charleroi Airport

Charleroi airport, ook wel Brussel Charerloi genoemd, is een populaire luchthaven onder Nederlandse en Belgische reizigers. Er vertrekken vele voordelige vluchten via deze luchthaven. Een minpunt van deze luchthaven is de bereikbaarheid, met name met het openbaar vervoer. Hierdoor kiezen veel reizigers ervoor om de auto hier naar toe te rijden en hier ook te parkeren. Er zijn veel mogelijkheden en er is veel aanbod rondom Charleroi Airport, wij snappen dat wanneer u zoekt naar parkeren Charleroi Airport het wellicht moeilijk kan zijn een voordelige én betrouwbare parkeerplaats te vinden.

Bent u op zoek naar een goedkope en veilige plek om uw auto te parkeren in of rondom Charleroi? U bent aan het juiste adres! Via onze website vindt u eenvoudig het beschikbare aanbod en u kunt eenvoudig en snel een parkeerplaats reserveren. U bespaart al snel tientallen euro’s, vooral wanneer u kiest voor lang parkeren Charleroi Airport. Alle parkeerplaatsen zijn uitstekend beveiligd en leveren meer dan adquate service. Waar wacht u dus nog op, vergelijk, reserveer en bespaar!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Ga voorbereid op reis!

Charleroi Airport ligt niet om de hoek, wanneer u op reis gaat via deze luchthaven dan wilt u natuurlijk uw reis met een onbezorgd gevoel beginnen. Dit kan door van tevoren uw parkeerplaats te reserveren. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplaats, de tarieven zijn doorgaans ook lager wanneer u online reserveert. U bespaart al snel op lang parkeren Brussel Charleroi. U kunt shuttle parkeerplaatsen doorgaans tot 2 uur van tevoren reserveren en valet parkeerplaats tot ongeveer 12 uur van tevoren. Let op; dit verschil per aanbieder dus dit is niet in alle gevallen zo! Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging waarop al uw informatie, informatie over de parkeerplaats en informatie over het parkeren zelf staat vermeld. Wij helpen u graag op weg!

parking_aeroport_charleroi_plan

Shuttle Parkeren rondom Charleroi Airport

Rondom Charleroi Airport bieden de meeste parkeeraanbieders parkeerplaatsen aan in de vorm van shuttle parking. Via onze website bieden de parkeeraanbieders deze parkeervorm aan, ook wel lang parkeren Airport Charleroi genoemd. Wij hebben ook een aantal valet parking Charleroi parkeeraanbieders. Wanneer u gebruikt maakt van shuttle parkeren dan wordt u bedient met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. U parkeert uw auto op de parkeerplaats van de aanbieder en wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats. U wordt tijdens het gehele proces netjes geholpen met uw koffers en u bent zo weer op weg! Wilt u meer informatie over deze parkeervorm, check dan eens onze parkeervormen pagina.

 

Overzicht van de shuttle parkings

Parking icoon Aantal parkeerplaatsen6
Beoordeling icoon Best beoordeeldEco Park
Geld icoon Goedkoopste parkingA1 Parking
Afstand icoon Dichtst bij luchthavenAce Parking Low Cost

 

De voordelen van Vliegen en Parkeren

Via onze website kunt u eenvouding parkeerplaatsen rondom vliegvelden vinden, vergelijken én direct reserveren. Wij hebben onze website zo ingericht dat u zo eenvoudig en zo snel mogelijk uw ideale parkeerplaats heeft gevonden en gereserveerd, ook een valet parking bij Charleroi Airport. De tarieven die onze aanbieders hanteren zijn vele malen lager dan de officiële p-producten van Charleroi Airport. Als u kiest voor lang parkeren Luchthaven Charleroi dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige locatie staat. Wij voegen pas een aanbieder toe wanneer de veiligheids-, facilitaire- en service aspecten aan een minimaal

Ervaringen en Reviews van parkeren rondom Charleroi Airport

Wij vertellen u graag alles over onze parkeeraanbod en Charleroi Airport lang parkeren. Echter, om alle informatie zo transparant mogelijk te houden nodigen wij iedere klant uit tot het schrijven van een review. Zij kunnen u alles vertellen over het parkeeraanbod en hoe het parkeren ervaren wordt!

Lang parkeren bij Chareroi Airport, Tarieven en Locaties

Wij vertellen u graag alles over de parkeermogelijkheden rondom Chareloi Airport. In de afbeelding aan de rechterzijde vindt u alle parkeermogelijkheden visueel gepresenteerd. Zoals u ziet zijn er drie parkeermogelijkheden direct bij de terminal gevestigd en twee parkeermogelijkheden die wat verder zijn gelokaliseerd. Goed om te weten is dat hoe dichterbij u parkeert hoe meer u betaalt. De prijs kan ook van de geboden service en faciliteiten variëren.

U bespaart in ieder geval gegarandeerd geld wanneer u via onze website reserveert. Alle parkeeraanbieders zijn allen gevestigd nabij de luchthaven. U bent nooit langer dan 15 minuten onderweg en nooit langer dan 30 minuten aan het wachten. Wij helpen u graag op weg!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker