Lang parkeren Charleroi

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport en u kunt direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. U hoeft bovenaan de pagina enkel uw reisdata te selecteren en op 'zoeken' te klikken. Wij tonen direct de beschikbare parkeerplaatsen!

Heeft u de keuze gemaakt om vanaf Charleroi Airport te gaan vliegen en zoekt u nog een parkeerplaats met shuttleservice? U bent aan het goede adres! Zodra u uw reisdata heeft ingevuld tonen wij het beschikbare parkeeraanbod. Vergelijk, filter en sorteer dit aanbod naar wens en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Uw zoektocht naar het lang parkeren brussel charleroi airport is zo al binnen enkele minuten voltooid. 

Wilt u toch liever alles opties van het parkeren Charleroi Airport vergelijken? Selecteer of de-selecteer dan de juiste opties en u vindt al binnen enkele minuten waarnaar u op zoek bent. Uw keuze gemaakt? Voltooi dan uw reservering en u ontvangt alle informatie per e-mail. 

 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer info over het vergelijken en reserveren

Charleroi Airport ligt niet om de hoek, wanneer u op reis gaat via deze luchthaven dan wilt u natuurlijk uw reis met een onbezorgd gevoel beginnen.

Dit kan door van tevoren uw parkeerplaats te reserveren. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplaats, de tarieven zijn doorgaans ook lager wanneer u online reserveert. U bespaart al snel op lang parkeren Brussel Charleroi. 

U kunt shuttle parkeerplaatsen doorgaans tot 2 uur van tevoren reserveren en valet parkeerplaats tot ongeveer 12 uur van tevoren. Let op; dit verschilt per aanbieder dus dit is niet in alle gevallen zo!

Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging waarop al uw informatie, informatie over de parkeerplaats en informatie over het parkeren zelf staat vermeld. Wij helpen u graag op weg!

parking_aeroport_charleroi_plan

De Shuttle Parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport

Blauw busjeRondom Charleroi Airport bieden de meeste parkeeraanbieders parkeerplaatsen aan in de vorm van shuttle parking. Via onze website bieden de parkeeraanbieders deze parkeervorm aan, ook wel lang parkeren Airport Charleroi genoemd. Parkeert u liever op een andere manier? Overweeg dan eens een valet parking bij Charleroi Airport.

Wanneer u gebruikt maakt van shuttle parkeren dan wordt u bedient met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. U parkeert uw auto op de parkeerplaats van de aanbieder en wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats. U wordt tijdens het gehele proces netjes geholpen met uw koffers en u bent zo weer op weg! Wilt u meer informatie over deze parkeervorm, check dan eens onze parkeervormen pagina.

 

Overzicht van de shuttle parkings

🅿️ Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldEco Park
💶 Goedkoopste parkingA1 Parking
 📍 Dichtst bij luchthavenAce Parking Low Cost

 

A1 Parking

A1 Parking CharleroiWilt u zeker zijn van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats wanneer u kiest voor lang parkeren luchthaven Charleroi? Dan is A1 Parking een van de opties. U parkeert, net als bij de andere aanbieders, met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Deze shuttleservice brengt u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven en haalt u bij terugkomst ook weer op. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u hoeft uw autosleutels niet in te leveren. 

Meer info over A1 Parking →

 

ProPark

ProPark CharlerloiOok bij ProPark parkeert u middels een shuttleservice. Hier bent u ongeveer 9 minuten onderweg en ook deze parkeerplaats en bijbehorende services zijn geopend van 04:00 tot 00:00. Vanwege organisatorische en verzekeringstechnische redenen dient u bij ProPark Charleroi uw autosleutels in te leveren, deze worden uiteraard veilig bewaard. 

Meer info over ProPark →

 

Aeropark

Aeropark CharleroiDe shuttleservice van Aeropark breng u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven van Charleroi en u wordt uiteraard bij terugkomst weer netjes opgehaald. Het parkeerterrein is netjes bewaakt en voorzien van camerabewaking. Ook hier kunt u uw autosleutels zelf meenemen op reis en ook deze parking is geopend van 04:00 tot 00:00.

Meer info over Aeropark →

 

Eco Park

Eco Park CharleroiVertrekt of landt uw vliegtuig op een ongustig tijdstip? Geen zorgen bij Eco Park. Deze parking is namelijk 24/7 geopend! U kunt dus op ieder moment van de dag en nacht gebruik maken van de services. Het parkeerterrein ligt daarbij op slechts 5 minuten reistijd en u kunt uw autosleutels behouden. Klik op de onderstaande knop als u op zoek bent naar meer informatie. 

Meer info over Eco Park →

 

Ace Parking

Ace Parking CharleroiNet als de andere parkings is ook Ace Parking niet de hele nacht geopend, in dit geval van 04:00 tot 01:00, let dus op als u een nachtelijke vlucht hebt. De parkeerplaats ligt op een kleine 4 minuten reistijd van de luchthaven. Bekijk eens de pagina van Ace Parking voor meer informatie, foto's en reviews van onze klanten. 

Meer info over Ace Parking →

 

Park and Fly

Park and Fly CharleroiLast but not least; Park and Fly. Dit parkeerterrein vindt u op ongeveer 5 minuten afstand van het vliegveld, exclusief eventuele wachttijd. De parkeerplaats is voorzien van camerabewaking en een omheining. Tevens kunt u gebruik maken van een wachtruimte inclusief toilet en men helpt u tijdens het parkeren netjes met uw bagage. 

Meer info over Park and Fly →

 

Meer info over het parkeren bij Charleroi Airport

Wij vertellen u graag alles over de parkeermogelijkheden rondom Chareloi Airport. In de maps afbeelding op deze pagina vindt u alle parkeerplaatsen visueel gepresenteerd. Zoals u ziet zijn er drie opties direct bij de terminal gevestigd en twee parkeermogelijkheden die wat verder zijn gelokaliseerd.

Scherpe parkeertarieven

Goed om te weten is dat hoe dichterbij u parkeert hoe meer u betaalt. De prijs kan ook van de geboden service en faciliteiten variëren. Wilt u zo goedkoop mogelijk parkeren? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Charleroi Airport en kom er eenvoudig achter hoe veel u kunt besparen!

Snelle en comfortabele shutlleservices

U bespaart in ieder geval gegarandeerd geld wanneer u via onze website reserveert. Alle parkeeraanbieders zijn allen gevestigd nabij de luchthaven. U bent nooit langer dan 15 minuten onderweg en nooit langer dan 30 minuten aan het wachten. Bent u op zoek naar een totaaloverzicht van de parkeertarieven bij Charleroi Airport? Bekijk dan eens onze handige blogartikelen. Wij helpen u graag op weg!

Meer info over onze reviews en klantervaringen

Wij vertellen u graag alles over onze parkeeraanbod en Charleroi Airport lang parkeren. Echter, om alle informatie zo transparant mogelijk te houden nodigen wij iedere klant uit tot het schrijven van een review. Zij kunnen u alles vertellen over het parkeeraanbod en hoe het parkeren ervaren wordt! Iedere klant krijgt na afloop van het parkeren de uitnodiging toegestuurd. Deze review wordt direct bij de betreffende parkeeraanbieder geplaatst zodra deze is ingevuld. 

Ook kunt u onze website beoordelen. U krijgt na afronding van de reservering al direct een uitnodiging toegestuurd per e-mail. Hier vragen we u om het vergelijkings en boekingsproces te beoordelen voor het lang parkeren op Charleroi Airport. Op deze manier kunnen wij de website up-to-date houden en kunnen we alles processen zo duidelijk mogelijk maar ook zo eenvoudig mogelijk houden. 

 

Meer info omtrent Charleroi Airport

Charleroi airport, ook wel Brussel Charerloi genoemd, is een populaire luchthaven onder Nederlandse en Belgische reizigers. Er vertrekken vele voordelige vluchten via deze luchthaven en u kunt tevens goedkoop lang parkeren charleroi airport.

Een minpunt van deze luchthaven is de bereikbaarheid, met name met het openbaar vervoer. Hierdoor kiezen veel reizigers ervoor om de auto hier naar toe te rijden en hier ook te parkeren. Er zijn veel mogelijkheden en er is veel aanbod rondom Charleroi Airport, wij snappen dat wanneer u zoekt naar een parkeerplaats bij Charleroi Airport het wellicht moeilijk kan zijn een voordelige én betrouwbare parkeerplaats te vinden.

Bent u op zoek naar een goedkope en veilige plek om uw auto te parkeren in of rondom Charleroi? U bent aan het juiste adres! Via onze website vindt u eenvoudig het beschikbare aanbod en u kunt eenvoudig en snel een parkeerplaats reserveren. U bespaart al snel tientallen euro’s, vooral wanneer u kiest voor lang parkeren Charleroi Airport. Alle parkeerplaatsen zijn uitstekend beveiligd en leveren meer dan adquate service. Waar wacht u dus nog op, vergelijk, reserveer en bespaar!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker