#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Korting Sky Parking Zaventem Brussel

Bent u op zoek naar een parking Zaventem? Zoek dan niet verder, maar boek bij Sky Parking Zaventem. Deze discount parking bij Zaventem was al voordelig, maar met onze speciale Timo deal wordt het parkeren wel erg aantrekkelijk! Sky Parking Zaventem is 24 uur per dag geopend en beschikt over diverse service- en veiligsheidsfaciliteiten. Dit maakt deze parking niet alleen goedkoop, maar ook veilig! Boek gauw uw parkeerplaats voor de zomervakantie via deze Timo deal, want vol = vol.

Lees meer
Adres parkeerplaatsVilvoordelaan 120, Machelen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Sky Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Interparking Zaventem, met Vliegen en Parkeren

De luchthaven van Zaventem ontvangt de laatste jaren ontzettend veel vliegreizigers die hier beginnen aan hun reis. Het merendeel van deze klanten komt met de auto en dus is het vooraf reserveren van uw parking des te belangrijker dat u vooraf boekt! Gelukkig bestaat er zoiets als een interparking. Dat houdt in dat er buiten de airport zelf, ook nog voldoende parkeermogelijkheden zijn. Dat is gemakkelijk, maar ook nog eens extra voordelig. Alle opties en parkings zetten wij bij Vliegen en Parkeren graag voor u op een rijtje, zo ziet u in één oogopslag wat er mogelijk is qua parkeren Brussel airport.

Shuttle parkeren bij Sky Parking Zaventem

Het parkeren Zaventem op het airport is vaak prijzig. Gelukkig biedt het shuttle parkeren u een uitweg. Het shuttle parkeren bij Sky Parking Zaventem maakt het goedkoop parkeren Brussel Zaventem voor u mogelijk. U rijdt hierbij eerst naar het adres van de parking in Vilvoorde toe. Vanaf daar wordt u door een van hun medewerkers verder naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst belt u de chauffeur weer op en wordt u vanaf het vliegveld naar uw auto vervoert. Wilt u een gedetailleerde beschrijving van het shuttle parkeren, kijk dan in onze FAQ of op de pagina parkeervormen. Daarnaast staan de stappen van het shuttle parkeren nogmaals rustig in uw reserveringsbevestiging uitgelegd onder ‘belangrijke informatie’.   

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b