#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Move On Parking Schiphol

In samenspraak met Move On parking heeft onze Timo een mooie deal voor u geregeld! Een echte goedkoop parkeren Schiphol aanbieding noemen we dat! Bent u op zoek naar een betrouwbare parking rondom Schiphol voor uw zomervakantie? Zoek dan niet verder, bij deze Schiphol parking zit u helemaal goed. Zij bevinden zich maar op 8 minuten reisafstand van de luchthaven. Bovendien, u heeft hier de mogelijkheid om uw sleutels mee te nemen op reis! Zo weet u dat er zéker niets kwijtraakt. Ten slotte helpen de medewerkers van Move On Parking u altijd bij uw bagage, dat is nog eens luxe! Profiteer tijdelijk van deze mooie Timo deal in de zomervakantie.

Lees meer
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, Oude Meer
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Move on Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Korting Move on Parking
Korting Move on Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Max - 27-06-2018 "Move on parking met extra korting, ben benieuwd naar de rest! Vraag me wel af of de parkeerplaast verlicht is?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Schiphol tarieven op Vliegen en Parkeren

Het is inmiddels bij iedereen bekend: De tarieven van het lang parkeren op Schiphol zijn een behoorlijke kostenpost. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om uw auto te parkeren bij Schiphol. Echter dit is niet op het airport, maar rondom de grote luchthaven. We zien dat steeds meer mensen bekend zijn met het fenomeen shuttle parkeren. Dat maakt het goedkoop parkeren bij Schiphol namelijk wel mogelijk! Er zijn ontzettend veel aanbieders rondom Schiphol die dit aanbieden, graag brengen wij die objectief voor u in kaart. In één overzicht worden alle parkeermogelijkheden weergegeven, zo kunt u zelf kiezen welke parking voor u geschikt is!

Shuttle parkeren met Move On Parking

Move On Parking is een van onze betrouwbare parkings. Zij beschikken over een uitstekende shuttle service, die op basis van een flexibel rijschema haar klanten netjes wegbrengt en ophaalt bij de luchthaven. U rijdt als reiziger dus zelf naar het adres aan de Fokkerweg 163, Oude Meer toe. Hier wordt u geholpen met uw bagage en dan kan de reis naar het airport voortgezet worden. Bij terugkomst belt u de chauffeur van Move on Parking weer op en dan wordt u zo spoedig mogelijk weer naar de auto gebracht. Ideaal, het schiphol parkeren wordt zo wel erg gemakkelijk gemaakt!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )