#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 24
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Korting Hello Parking Charleroi Airport

In de afgelopen jaren is het aantal vliegreizigers bij Charleroi ontzettend gestegen. Niet alleen het aantal reizigers en vluchten steeg, maar het aantal parkeerplaatsen bij het airport nam af. Gelukkig heeft onze kleine Timo een mooie zomerdeal voor u geregeld! Het goedkoop parkeren Brussel Charleroi is daarom nog steeds mogelijk. Deze parking bevindt zich maar op 7 minuten reisafstand van het airport en dus bent u in no-time op het airport middels een van hun shuttle bussen. Bovendien staat uw auto altijd geparkeerd op asfalt en beschikt de parking over uitstekende veiligheidsfaciliteiten. Dit lijkt ons wel prettig, zeker als u voor een tijdje weg gaat!

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue Paul Pastur 123, 6043 Ransart
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Hello Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren Charlerois Airport met Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar een geschikte parking bij Charleroi Airport? Dan helpen we u graag! Het parkeren Charleroi kent ontzettend veel mogelijkheden en aanbieders. Gelukkig zetten wij dit aanbod allemaal voor u op een rijtje. U ziet gemakkelijk in één oogopslag welke mogelijkheden nog beschikbaar zijn wanneer u wilt parkeren bij Brussel Charleroi. Wij filteren niet alleen op beschikbaarheid, maar nemen ook al uw overige reiswensen mee in de zoektocht. Wensen zoals bijvoorbeeld het sleutelbehoud, de parkeervorm (shuttle-/valet parkeren) en het wel/niet overdekt parkeren. Indien u nog vragen heeft over het parkeren bij Charleroi airport, of over het reserveringsproces neem dan gerust contact met ons!

Shuttle parkeren met Hello Parking

Het shuttle parkeren zorgt ervoor dat u als vliegreiziger goedkoop kunt parkeren bij Charleroi, maar deze deal slaat alles! U krijgt bovenop de goede prijs van Hello Parking nog een 44% korting! Profiteer daarom nu tijdelijk van deze actie, want hij geldt maar t/m augustus en is daarmee een echte zomeraanbieding. Bij het shuttle parkeren rijdt u eerst zelf naar het adres van Hello Parking toe, vanaf daar pendelt de shuttle bus u op en neer van de luchthaven naar de auto. Dat is lekker makkelijk, zo kunt u meteen de reis naar het buitenland of naar huis vervolgen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b