#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Korting Express Parking Zaventem 

Op zoek naar een parking Zaventem? Dan zit u hier helemaal goed. Onze Timo heeft speciaal voor u extra korting geregeld bij Express Parking Zaventem! U geniet tijdelijk van deze actie, dus reserveer snel voordat de parking volgeboekt is. Op die manier maken we het voordelig parkeren Brussel airport voor u mogelijk. Het parkeren op Zaventem zelf is veelal een stukje duurder. Het parkeren rondom de luchthaven van Zaventem was al voordelig, maar met deze actie profiteert u tijdelijk van extra hoge kortingen! Op die manier betaalt u nooit teveel voor uw parkeerplek.

Lees meer
Adres parkeerplaatsHoogstraat 206, Zaventem
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Express Parking Zaventem bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Korting Express Parking Zaventem
Korting Express Parking Zaventem wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jennifer - 27-06-2018 "Express parking geboekt met extra korting :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Brussel vliegveld, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren snappen we dat u uw geld wilt besparen op parkeren, zeker wanneer u een mooie reis voor de boeg hebt! Hierom maken we graag het totale parkeeraanbod voor u inzichtelijk. Naast alle up-to-date prijzen, garanderen wij tevens een betrouwbare parking. We vinden het namelijk ook belangrijk dat uw auto niet alleen voordelig, maar ook veilig geparkeerd staat. We brengen het volledige aanbod van Parkeren rondom Brussel Zaventem voor u in beeld, bekijk alle mogelijkheden in het overzicht.

Shuttle parkeren met Express Parking Zaventem

Express Parking is een aanbieder die zich op maar 5 minuten reisafstand van de luchthaven bevindt. Dat betekent dat u bijna geen extra reistijd hoeft in te plannen. U rijdt eerst naar hun parkeerplaats aan de Hoogstraat 206 in Zaventem toe, vanaf daar wordt u verder naar de airport vervoert. Bij terugkomst belt u de chauffeur van Express Parking weer op en hij/zij zal u zo spoedig mogelijk oppikken. U wordt dan weer naar de auto gebracht en op die manier kunt u vlot de reis naar huis vervolgen! Mocht u nog vragen hebben, bel dan onze gratis klantenservice voor een uitgebreide uitleg of kijk in onze FAQ

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b