#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
Bekijk beoordelingen

iParking Schiphol Airport 

Wanneer u vliegt via Schiphol, dan is het makkelijk om met de auto naar Schiphol toe te reizen en hier uw auto te parkeren. Maar wanneer u uw auto parkeert, of u nou kort wilt parkeren of lang parkeren Schiphol, dan is het wel fijn om te weten dat uw auto op een veilige locatie staat. Bij Vliegen en Parkeren hebben we een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Ons gehele aanbod is door ons persoonlijk gecontroleerd op basis van onze strenge eisen. Zo kunt u goedkoop parkeren Schiphol Airport én staat uw auto altijd veilig! Bij iParking kunt u valet parkeren Schiphol, een zeer gemakkelijke en snelle parkeervorm. De parkeerplaats van iParking is rijkelijk uitgerust met service- en veiligheidsfaciliteiten zoals 24-uurs bewaking en omheining van de parkeerplaats. U kunt dus met een gerust gevoel op vakantie!

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 2-3 Schiphol
Adres parkeerplaats Kruisweg 633, 2132 NB Hoofddorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met iParking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over iParking
iParking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-03-2020 "super geregeld!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert Kolk- 31-12-2019 "onze vlucht kwam vroeger aan en iParking belde zelf, de auto stond keurig klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jean Jacques Jacobs- 06-12-2019 "Fantastisch mogelijkheid om je auto te parkeren. Heel erg correct en betaalbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jelle Hoekman- 25-11-2019 "Zeer netjes en professioneel! Vijf sterren waardig. Kwestie van afgeven en ophalen. Geen deuken geen kilometers geen sigaretten rook en de dure zonnebril lag gewoon op dezelfde plek. TOP!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Steenhuisen- 15-11-2019 "De manier om naar Schiphol te gaan en later weer naar huis. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anne Veenstra- 31-10-2019 "Prima verzorgd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Prima bedrijf. Op tijd en vriendelijk. Goed bevallen dus voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik De heus- 17-10-2019 "Prima service, telefonisch contact bij vertrek en aankomst en auto wordt direct ontvangen en teruggebracht. Zorgeloos, eenvoudig en betaalbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michael Bandel- 03-09-2019 "Vriendelijk en professioneel als altijd. Stipt op tijd, afspraak is afspraak. Keurige en professionele dienstverlening. Auto keurig afgeleverd en behandeld. Wij maken al enkele jaren gebruik van hun dienstverlening en blijven dat doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Decraene- 18-07-2019 "Fantastische op maat van elke reiziger. Bij mijn weten bestaat het niet in Brussel. Een extra argument als belg om te kiezen voor Amsterdam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol Airport Parking bij Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren staat voor voordelig én betrouwbaar parkeren. Ons ruime aanbod is zeer scherp geprijsd en alle aanbieders zijn rijkelijk voorzien van faciliteiten die het voor uw auto zo veilig mogelijk maken. U kunt ons aanbod van parkeren vliegveld Schiphol gemakkelijk vergelijken en u kunt direct een parkeerplek reserveren. U bespaart al snel vele euro’s ten opzichte van de P-plekken van Schiphol, bij ons bent u dus verzekerd van goedkoop parkeren vliegveld Schiphol. Bekijk eens onze blogartikelen en zie hoe snel u al kunt besparen. Bij onduidelijkheden of vragen kunt u gratis met ons bellen, mailen en chatten. Wij kunnen u wellicht ook binnen een oogwenk helpen via onze veel gestelde vragen!

Valet Parking bij iParking

 Bij iParking kunt u parkeren in de vorm van valet parking. Iparking werkt met enkel zeer professionele chauffeurs, uw auto is dus in goede handen. Valet parking Schiphol airport werkt als volgt: u rijdt met uw auto naar het vliegveld waar een chauffeur van de parking op u staat te wachten. De chauffeur neemt uw auto over om te parkeren en u kunt direct door. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking, nádat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. De parking stuurt direct een chauffeur uw kant op om uw auto op het vliegveld weer aan u over te dragen. Voor een uitgebreide uitleg door middel van afbeeldingen en video’s kunt u terecht op onze parkeervormen pagina.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b