#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven

Holiday’s Park Charles de Gaulle Airport

Holiday’s Park is een voordelige parkeeraanbieder met een nette parkeerplaats, gelegen op ongeveer 7 minuten reistijd van Roissy Charles de Gaulle Airport. U parkeert hier in de vorm van shuttle parking, deze service zit bij de prijs inbegrepen en is net als de parkeerplaats 24/7 beschikbaar. U kunt dus elk moment van de dag parkeren Charles de Gaulle en genieten van de services. U kunt op de maps kaart zien waar de parkeerplaats gevestigd zit en op de foto’s kunt u zien hoe de parkeerplaats eruit ziet. Zo weet u precies waar u terecht komt en wat u kunt verwachten. Vul uw reisdata in en u heeft al binnen enkele minuten een parkeerplaats gereserveerd.

Lees meer
Adres parkeerplaats 1 Rue du Mesnil, 77230 Moussy le Vieux
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday's Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Het Parkeerproces bij Holiday’s Park

De shuttleservice bij Holiday’s Park Charles de Gaulle werkt eenvoudig en snel. U rijdt direct naar de parkeerplaats en wordt na het parkeren naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u na telefonisch contact weer opgehaald en bij de parkeerplaats afgezet. Vergeet niet uw reserveringsbevestiging bij de hand te hebben bij zowel aankomst als vertrek! Dit kan zowel digitaal als geprint. Na het maken van een reservering bij Holiday’s Park CDG Airport ontvangt u de bevestiging via de mail. Hier staat verder alle informatie op over het parkeren en de contactgegevens.

Alle Informatie over de Parkeerplaats en Services

Wilt u zeker zijn van een veilige parkeerplaats met uitstekende faciliteiten en service? Dan bent u bij Charles de Gaulle Holiday’s Park aan het juiste adres. Op het aspect ‘veiligheid’ is de parkeerplaats van alle facetten voorzien. Het terrein is afgesloten dankzij omheining en een slagboom. Op het terrein zelf is er 24-uurs bewaking, voertuig inspectie en er hangen camera’s. Het terrein is natuurlijk netjes geasfalteerd en verlicht  en is 24/7 geopend. Als extra servicemogelijkheden kunt u overdekt parkeren en uw auto laten wassen tijdens uw afwezigheid.

De Ervaringen en Reviews van onze klanten

U gaat uw auto natuurlijk niet zomaar op de eerste de beste parkeerplaats zetten en al helemaal niet wanneer dit in een ander land is. Daarom kunt u alles over Holidays Park Luchthaven Charles de Gaulle lezen middels onze klantreviews. Alle klanten krijgen na afloop van het parkeren een uitnodiging om de parkeeraanbieder te beoordelen om zo ons en u te kunnen informeren.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b