#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 03:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.1
Bekijk beoordelingen

Holiday Parking Bremen Airport

Gaat u op vakantie en vliegt u vanaf Bremen Airport? Dan kunt u terecht bij de parkeeraanbieder Holiday Parking Bremen Airport. Bij Holiday Parking parkeert u op een nette parkeerplaats gelegen nabij Bremen Airport. Parkeren Bremen Airport doet u hier in de vorm van shuttle parking, hierbij wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De reistijd van de shuttlebus bedraagt ongeveer 9 minuten maar houdt rekening met een eventuele wachttijd van 15 tot 30 minuten. Bij Holiday Parking Bremen dient u uw sleutels af te geven, uw sleutels worden enkel gehouden om het terrein beheersbaar te houden en worden veilig bewaard. De parkeerplaats is geopend van 03:00 tot 00:00, de service wordt binnen deze tijden aangeboden. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage, ook wel zo fijn! Let op: het vervoer in de shuttlebus is voor 4 personen bij de prijs inbegrepen, voor meer persoonlijk vervoer betaalt 4 euro per persoon voor een enkele reis.

Lees meer
Adres parkeerplaats Barkhausenstr. 3a, 28197 Bremen
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Holiday Parking
Holiday Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 6.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "niet veel op aan te merken, lekker voordelig dus verder prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laurens van Dongen- 19-06-2019 "Prima service, de shuttlebus was er vlot en de parking ziet er prima uit, niks op aan te merken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fokke Fennema- 13-06-2019 "aangekomen (23 mei 2019, om ± 8.15 uur) bij de parking in Bremen bleek daar niemand te zijn. het hek was op slot ("Dat hoort ook zo", sprak een buurman daar), en wij zijn onverrichterzake vertrokken en hebben onze auto toen duur moeten parkeren op de parking van de luchthaven (€ 107,00 !!!). we hebben klacht ingediend, en om terugave gevraagd van het reeds betaalde parkeergeld (€ 49,00). het geld is binnen enkele dagen terugbetaald. dat is uiteraard keurig, maar onze schade is wel, naast de stress, € 58,00. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het proces van parkeren Bij Holiday Parking

Wanneer u heeft gereserveerd ontvangt een reserveringsbevestiging via de mail. Op deze bevestiging staat uw persoonlijke informatie en de informatie over het parkeren. Het proces bij zowel aankomst als terugkomst staat hierop beschreven inclusief de contactgevens van Bremen Airport Holiday Parking. We zullen hier nog even kort beschrijven. Bij aankomst rijdt u direct naar de parkeerplaats en parkeert u uw auto. U wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op en wordt u weer opgehaald en terug gebracht naar de parkeerplaats. Deze gehele service zit bij de prijs inbegrepen.

Alle informatie over de parkeerplaats van Holiday Parking

Uw auto is een kostbaar bezig dus u wilt uw auto natuurlijk op een veilige locatie hebben staan. De parkeerplaats voorziet u van allerlei veiligheids- en service faciliteiten. Het terrein is enkel door klanten en bevoegden te bereiken dankzij de omheining en slagboom. U kunt zonder zorgen een grotere auto parkeren, er is namelijk geen maximale doorrijhoogte en daarnaast is het terrein netjes geasfalteerd en verlicht. Zoals gezegd zullen de werknemers van Bremen Holiday Parking u netjes helpen met uw bagagen en zodoende het parkeerproces zo netjes mogelijk afhandelen. U kunt bovenaan de pagina foto’s zien van de parkeerplaats, zo weet u van tevoren waar u uw auto parkeert!

Klantervaringen en Klantreviews van Holiday Parking

Wij bieden u graag de best mogelijke parkeeraanbieders aan maar wij kunnen niet altijd alles volgen dus daarom horen wij graag u verhaal over de parkeeraanbieder en uw parkeerervaring. Daarom geven wij iedere klant de kans om een review in te vullen en het verhaal te delen, wij waarderen het zeer als u een review invult. Zo kunnen wij namelijk zo goed mogelijk de kwaliteit van onze website waarborgen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b