#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Varieert
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Holiday Inn Parking Brussel Airport 

Wilt u voordelig én veilig parkeren dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Vliegen en Parkeren heeft een ruim aanbod van enkel betrouwbare en veilige parkings. Wilt u goedkoop parkeren Brussel airport zoek dan dus niet verder! Bij Holiday Inn kunt u veilig en bewaakt parkeren tegen scherpe tarieven. De parkeerplaats heeft een omheining, camera’s, 24-uurs bewaking en is afgesloten met een slagboom. Holiday Inn biedt u parkeren aan in de vorm van shuttle parkeren Brussel airport waarbij u ook uw sleutels kunt behouden tijdens uw vakantie.

Lees meer
Adres parkeerplaats Holidaystraat 7, Diegem
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday Inn bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Holiday Inn
Holiday Inn wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Een zeer slechte ervaring gehad en zal hier nooit meer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.R. Slotman- 10-08-2019 "Prima plek. Oor de auto. Afgesloten terrein. De auto staat buiten. Tegenvaller: in ons contract staat dat we bij terugkomst de shuttle zouden kunnen bellen. Wat bleek de shuttle reed tot een uur of 10 in de ochtend. Wij arriveerden om half 11 in de ochtend. Wij moesten met een taxi naar de parkeerplaats. Niet netjes."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Makkelijk reserveren, parkeren, afhalen... Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Super. Snel geregeld op de site. Prima parkeerlocatie en transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daniel Michiels- 24-06-2019 "Goede service, nette parking. Na een maand kwam ik terug en mijn wagen was nog netjes, propere omgeveing"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerney Heemskerk- 16-06-2019 "Verschrikkelijk! We voelen ons zeer in de maling genomen door deze manier van parkeren. Bij aankomst om 13.00u bleek dat er geen shuttels naar het vliegveld reden en we moesten van het hotel maar een taxi pakken op eigen kosten. Bij terugkomst hetzelfde verhaal. Nu kregen we te horen via WhatsApp dat we een Unitax moesten pakken en dat de taxi bij aankomst een voucher zou krijgen. Echter stond de taxi hier niet om te springen en was zeer klantonvriendelijk. Tot onze verbazing moesten we de voucher zelf ook nog eens betalen aan de balie bij Holiday Inn (€12,50). Uiteindelijk hebben we dus dik €70,- betaald, belachelijk hoe dit bedrijf te werk gaat. Ergens staat blijkbaar op de site onder een i-icoontje op de site dat er alleen shuttels rijden tussen bepaalde tijden. Belachelijk en totaal niet duidelijk vermeld, dit zijn gewoon boeven!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Very good service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hushang Saidi- 05-06-2019 "Parkeren bij de hotel Holiday Inn was prima ik ben tevreden van."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Prima parkeerplaats voor Brussel airport. Op korte afstand van airport. Wel bussen om de 40 minuten en deze rijden maar beperkte tijden. Op de heenweg konden we zo instappen, op de terugweg hebben we 35 minuten gewacht. Ondanks dat aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Holiday Inn, zeer prettige, veilige parkeerplaats. Vriendelijke mensen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
franklin sacré- 24-05-2019 "Ik ben heel erg ontgoocheld.Toen we we 's nachts onze wagen kwamen stallen zei de baliebediende dat et overdag,tijdens bepaalde uren,geen shuttle autobus reed maar dat we dan op de luchthaven een taxi van de firma Unitax moesten aanspreken die ons naar de parking zou brengen en aan de receptie zou betaald worden.Zo gezegd,zo gedaan.Na de landing spraken we een taxibestuurder van unitax aan.Deze sprak om te beginnen geen Nederlands,maar goed,da's niet zo erg,en bracht ons,na enig getelefoneer naar ik weet niet wie,naar de Holiday.En toen bleek dat wij de taxirit dienden te betalen,bovenop de parkeerkosten!!!De kost bedroeg 12,50€,ik gef de chauffeur 15€ en i.pl.v.2,50€ terug te krijgen,verdween de chauffeur vliegensvlug...Ik ben zinnens in deze naar de Vrederechter van Zaventem te stappen want dit is duidelijk contractbreuk.Op internet maaakt Holiday géén enkele melding van het feit dat er gedurende een aantal uren geen shuttlebus rijdt en bovendien dien je dus blijkbaar bovenop de huur van de parkeerplaats ook nog eens de retourtaxi te betalen aan de volle pot.Mijn referte:bestelling 403896780 en wie mij niet gelooft,contacteer me maar via frank-sacre@hotmail.com"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Knegsel- 20-12-2017 "Eerder bij Brussel-Zaventem geparkeerd maar toen waren de locaties minder netjes. Dit was daarentegen super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lies van den Burgh- 20-12-2017 "Nette locatie bij het hotel! Ontvangst ook zeer professioneel en met de bus hup naar het vliegveld, was fijn :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Alles was goed gegaan. Helaas overnachting combinatie met overnachting niet mogelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Brussel Airport met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vindt u gemakkelijk uw ideale parkeerplek. Wij vergelijken een ruim aanbod van enkel betrouwbare en veilige parkeeraanbieders. U vult uw vertrek- en aankomstdata in en wij tonen u direct het beschikbare aanbod van parkeren Brussel airport. Vervolgens kunt u gemakkelijk sorteren op parkeervormen en parkeervoorkeuren. Hierna kiest u uw gewenste aanbieder en u kunt direct reserveren! Na uw reservering ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging waarin alle informatie netjes staat beschreven. Mocht u vragen hebben dan kunt u, binnen onze contacturen, altijd met ons bellen, mailen of chatten. Bekijk ook eens onze veel gestelde vragen pagina, wellicht is uw vraag al vaker gesteld!

Shuttle parkeren bij Holiday Inn

Holiday Inn biedt de parkeervorm shuttle parkeren aan. Shuttle parkeren houdt in dat u zelf naar de parkeerlocatie van Holiday Inn rijdt en u zelf uw auto parkeert. Vervolgens wordt u door een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar Brussel airport gebracht en kunt u van uw vakantie gaan genieten. Wanneer u bij terugkomst uw koffers in ontvangst heeft genomen belt u het meegegeven nummer en de shuttlebus komt direct uw kant op. Vervolgens brengt de shuttlebus u naar uw auto en u kunt uw reis weer vervolgen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )