#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

GoodParking Schiphol Airport

Parkeren rondom Schiphol is prijzig en een veilige parkeerplek vinden duurt lang? Niet via Vliegen en Parkeren. Wij hebben een ruim aanbod van voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. Wilt u goedkoop parkeren Schiphol, zoek dan niet verder! Goodparking biedt parkeren Schiphol aan in de vorm van valet parking. Dit is meest gemakkelijke en snelste parkeervorm die er is. De parkeerplaats van Goodparking is zeer veilig en uitgebreid voorzien van faciliteiten die het hun en u makkelijk maken. De parkeerplaats is bijvoorbeeld voorzien van camera’s en 24-uurs bewaking en op de parkeerplaats krijgt u bijvoorbeeld hulp met uw bagage en kunt u zelfs elektrisch laden.

Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats van Lennepweg 31, Zandvoort
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Goodparking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Goodparking
Goodparking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Egbert - 19-12-2017 "Eerste keer met auto overdragen, erg handig zeker een aanrader dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lizzy v.d. Broek- 20-12-2017 "2x op tijd en redelik vriendelijk, wel wat haast locatie heb ik niet gezien dus beoordeel ik met 4 sterren. Mijn auto lijkt zelfs droog gestaan te hebben was in ieder geval niet vies."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren Schiphol via Vliegen en Parkeren

Wilt u lang parkeren Schiphol, vul dan uw reisdatums in en wij tonen direct ons zeer voordelige én betrouwbare aanbod. U kunt dit aanbod vervolgens vergelijken op de manier u het makkelijkst vindt. Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u ook direct reserveren en ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. Makkelijker kunnen we Schiphol parkeren niet maken! Op onze veel gestelde vragen pagina kunt u veel informatie vinden over hoe wij te werk gaan en waar andere klanten vragen over hadden U kunt ook binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice, wij helpen u graag op weg!

Valet Parking Schiphol, hoe werkt dat?

Voor velen is het al een grote uitkomst gebleken, valet parking Schiphol. Men rijdt met de auto naar Schiphol Airport en al daar staat een medewerker te wachten van het bedrijf waarbij u heeft geboekt. U overhandigt uw sleutels en de medewerker helpt u met uw bagage. Vervolgens gaat u onbezorgd op reis terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert bij de parkeergelegenheid. Eenmaal terug in Schiphol neemt u contact op met de aanbieder en zij zullen snel ter plaatse zijn. Zij overhandigen uw autosleutels en auto en zodoende kunt u weer naar huis. Parkeren Schiphol airport is altijd makkelijke te reserveren op VliegenenParkeren.nl zonder extra kosten!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )