#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

GoodParking Schiphol Airport

Parkeren rondom Schiphol is prijzig en een veilige parkeerplek vinden duurt lang? Niet via Vliegen en Parkeren. Wij hebben een ruim aanbod van voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. Wilt u goedkoop parkeren Schiphol, zoek dan niet verder! Goodparking biedt parkeren Schiphol aan in de vorm van valet parking. Dit is meest gemakkelijke en snelste parkeervorm die er is. De parkeerplaats van Goodparking is zeer veilig en uitgebreid voorzien van faciliteiten die het hun en u makkelijk maken. De parkeerplaats is bijvoorbeeld voorzien van camera’s en 24-uurs bewaking en op de parkeerplaats krijgt u bijvoorbeeld hulp met uw bagage en kunt u zelfs elektrisch laden.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats van Lennepweg 31, Zandvoort
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Goodparking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Goodparking
Goodparking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lizzy v.d. Broek- 20-12-2017 "2x op tijd en redelik vriendelijk, wel wat haast locatie heb ik niet gezien dus beoordeel ik met 4 sterren. Mijn auto lijkt zelfs droog gestaan te hebben was in ieder geval niet vies."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Egbert - 19-12-2017 "Eerste keer met auto overdragen, erg handig zeker een aanrader dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren Schiphol via Vliegen en Parkeren

Wilt u lang parkeren Schiphol, vul dan uw reisdatums in en wij tonen direct ons zeer voordelige én betrouwbare aanbod. U kunt dit aanbod vervolgens vergelijken op de manier u het makkelijkst vindt. Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u ook direct reserveren en ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. Makkelijker kunnen we Schiphol parkeren niet maken! Op onze veel gestelde vragen pagina kunt u veel informatie vinden over hoe wij te werk gaan en waar andere klanten vragen over hadden U kunt ook binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice, wij helpen u graag op weg!

Valet Parking Schiphol, hoe werkt dat?

Voor velen is het al een grote uitkomst gebleken, valet parking Schiphol. Men rijdt met de auto naar Schiphol Airport en al daar staat een medewerker te wachten van het bedrijf waarbij u heeft geboekt. U overhandigt uw sleutels en de medewerker helpt u met uw bagage. Vervolgens gaat u onbezorgd op reis terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert bij de parkeergelegenheid. Eenmaal terug in Schiphol neemt u contact op met de aanbieder en zij zullen snel ter plaatse zijn. Zij overhandigen uw autosleutels en auto en zodoende kunt u weer naar huis. Parkeren Schiphol airport is altijd makkelijke te reserveren op VliegenenParkeren.nl zonder extra kosten!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b