#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
Bekijk beoordelingen

Parkhoven is de specialist op het gebied van valet parkeren rondom Eindhoven airport. Op de website wordt gecommuniceerd dat ze altijd goedkoper zijn dan P3 parkeren bij vliegveld Eindhoven. Voor zowel de particulier als de zakelijke reiziger kan terecht bij Parkhoven. Indien u kiest voor Parkhoven bent u er zeker van dat uw auto geparkeerd wordt op een beveiligd terrein, een lagere prijs dan P3 parkeren en er wordt uitsluitend gewerkt met beroepschauffeurs. 

Wat is valet parkeren?

Valet parkeren omschrijft zich het beste in 3 simpele stappen. Eerst reserveert u een plaats bij de parkeerhouder, u ontvangt direct een bevestiging. 15 minuten voordat u verwacht Eindhoven airport te bereiken neemt u contact op. Vervolgens zal de beroepschauffeur van Parkhoven uw auto in ontvangst nemen direct voor de ingang van de luchthaven. De laatste stap vind plaats na aankomst op het vliegveld, wanneer u geland bent neemt u contact op met de parkeergelegenheid en zij zullen klaar staan met uw auto.

Parkeren bij vliegveld Eindhoven

De auto parkeren tijdens de vakantie is de laatste in populariteit toegenomen. Mede door de scherpe prijzen kiest men er graag voor om zijn auto te parkeren bij een van de langparkeergelegenheden bij luchthaven Eindhoven. De 2 varianten hierop zijn shuttle parkeren en valet parkeren. Valet parkeren heeft een kleine meerprijs omdat uw auto opgehaald en gebracht wordt, zodoende wordt er geen tijd verspild. Een parkeerplaats vergelijken bij Eindhoven airport doet u het gemakkelijkst via Vliegen en Parkeren. Bij ons vindt u het grootste aanbod van lang parkeren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. 

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Central Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Central Parking
Central Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "Parkeren bij vliegveld Eindhoven lekker dichtbij. We belden van tevoren en konden gelijk de auto afgeven, op de terugreis stond de auto klaar. Goede service op deze manier. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
erik vaassen- 12-06-2019 "Alles was perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christian Meijer- 19-12-2017 "Zakelijk reizen altijd met de Valet service van Centralparking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )