#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Easy Parking Charleroi

Via Vliegen en parkeren kunt u parkeren vliegveld Charleroi goedkoop en betrouwbaar maken. Het voordeel van parkeren bij het vliegveld is dat u na uw reis direct weer verder kunt. Toch is het voor velen nog nieuw, vandaar dat we twee instructievideo’s hebben over valet parking en shuttle parking. De service is beschikbaar tijdens de openingstijden van het vliegveld. De parkings houden echter altijd rekening met de eerste en de laatste vlucht! De shuttleservice zit bij de prijs inbegrepen. U laat uw auto namelijk meerdere dagen of zelfs weken onbeheerd achter. Maar bij Easy Parking Charleroi hoeft u zich echt nergens zorgen om te maken. Dat komt omdat Easy Parking al geruime tijd aangeboden wordt op Vliegenenparkeren.nl en onze klanten zijn erg tevreden over de geleverde shuttle Charleroi Airport. Vliegveld Charleroi parkeren is via ons altijd stukken goedkoper dan op het vliegveld. U bespaart makkelijk 20% op P3 parkeren Charleroi en deze locatie is zelfs nog gelegen op een grotere afstand dan het vliegveld.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Easy Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Waarom parkeren Charleroi via Vliegen en Parkeren?

Deze vraag beantwoorden wij altijd graag. Parkeren vliegveld Charleroi is via Vliegen en Parkeren altijd een stuk voordeliger dan parkeren op het vliegveld zelf. Daarnaast parkeert u bij ons dus ook altijd veilig. De goedkoopste parking luchthaven Charleroi aanbieden is niet ons doel. We zien graag dat u via ons kunt besparen op uw parkeerkosten maar dat niet ten kosten van de service naar u toe en de omgang met uw auto. Lees de over ons pagina als u wilt witen hoe wij het parkeren bij vliegvelden aanpakken!

Goedkoop parkeren vliegveld Charleroi, zo geregeld

De prijzen voor het parkeren charleroi vliegveld lopen erg uiteen. De tarieven voor parkeren bij vliegveld Charleroi worden per dag relatief goedkoper naarmate u langer parkeert. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook goedkoper om niet overdekt te parkeren en betaalt u dus meer voor parkeren in een garage of voor valet parking. Het loont dus zeker om parkeren te vergelijken bij vliegveld Charleroi omdat u tot tientallen euro's kunt besparen. Wat echter het meeste geld ‘oplevert’ is het vooraf reserveren van uw parking bij Charleroi. Dit komt omdat in het seizoen de prijzen hoger worden en de goedkopere parkings snel vol zitten. Lees hier de parkeertips vliegveld Charleroi.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b