#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wanneer men puur en alleen naar de prijs kijkt is Cheap Parking momenteel de goedkoopste aanbieder van lang parkeren bij Schiphol Airport. Cheap Parking biedt geeft haar parkeerders niet alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van de shuttle service maar biedt ook een valet parking naar Schiphol aan. De tijd die men aflegt naar het vliegveld is tamelijk groot, 17 minuten. Echter wordt u gebracht en gehaald in een comfortabele shuttle bus. Eenmaal aangekomen bij Schiphol helpt de chauffeur u met de koffers. Wanneer u geland bent neemt u contact op met het nummer wat u gekregen heeft en zodoende zal er een bus voor u klaar staan.

Parkeren Schiphol vergelijken

Op vliegen en parkeren vergelijkt u meer dan 30 car parking Schiphol aanbieders. De volgorde wordt bepaald aan de hand van een paar criteria: prijs, afstand, dienstverlening en ervaringen. Zodoende staat de op dat moment meest geprezen aanbieder bovenaan. Echter houden we onze lijst en de prijzen up-to-date dus houdt Vliegen en Parkeren in de gaten. Zodoende is voordelig parkeren bij Schiphol erg gemakkelijk en bent u er zeker van dat u gereserveerd heeft bij een bedrijf dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel.

Tarief parkeren Schiphol

Mede dankzij aanbieders zoals Cheap Parking is ook de prijs van Schiphol Smart parking flink gedaald. De prijs is echter nog niet zo laag als die van Cheap Parking maar het verschil tussen beiden is aanzienlijk kleiner geworden. De dienst van Cheap Parking wordt alom geprezen, houdt er wel rekening mee dat de reistijd naar het vliegveld 17 minuten is. 

 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b