#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Van alle aanbieders van parkeren Schiphol Airport scoort Blue Parking het hoogste op de combinatie prijs en afstand. Echter biedt het haar klanten niet te mogelijkheid om te kiezen voor een valet service.  Blue Parking ligt op een rijafstand van slechts 5 minuten tot Schiphol en ook de prijs scherp. De parkeertarieven Schiphol lopen ver uit een. Blue parking zelf is gemiddeld zo’n €5 goedkoper dan Schiphol Smart parking. Echter kunt u niet terecht bij Blue Parking wanneer u wilt Valet parkeren. Wilt u een parkeerplaats reserveren of de site bekijken? Klik dan op bekijken en er opent zich een nieuw tabblad hier komt u terecht bij de website van Blue Parking.

Prijzen parkeren Schiphol

Wanneer u op vakantie gaat kunt u er voor kiezen om u te laten brengen/halen door familie of vrienden, het openbaar vervoer of uw auto te parkeren. Enkele jaren terug was het parkeren van uw auto op Schiphol nog behoorlijk prijzig. Echter is de prijs flink gedaald doordat er steeds meer aanbieders zijn bijgekomen. Zodoende is het parkeren van uw auto bij Schiphol een stuk goedkoper dan de trein of taxi. Daarbij hoeft u ook niemand ‘lastig te vallen’ om u te komen brengen en halen. Gezien het feit dat er zoveel aanbieders zijn raakt men het overzicht kwijt en dat is de reden dat men graag vergelijkt via Vliegen en Parkeren. Naast Schiphol kunt u ook aanbieders vergelijken van lang parkeren bij vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Wanneer u nog vragen heeft kunt u deze mailen naar info@vliegenenparkeren.nl

 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b