#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Flyparking Brussel Airport 

Brussel Airport is het grootste en meest gebruikte vliegveld van België. De luchthaven heeft al jarenlang een capaciteit van ruim 100.000 vluchten per jaar. Wanneer u reist via Brussel Airport en met de auto naar het vliegveld toe reist is het zaak dat u vroeg van tevoren een parkeerplek reserveert. De parkings rondom vliegveld zijn vaak snel vol en worden vaak ook snel prijziger. Bij Vliegen en Parkeren heeft u Brussel Airport parking binnen enkele minuten geregeld. Bij Flyparking kunt u goedkoop parkeren bij Zaventem aan de hand van twee parkeervormen. Namelijk shuttle en valet parking Zaventem. De parking is uitgebreid voorzien van veiligheidsvoorzieningen, faciliteiten en levert een goede service. De parking is 24-uur per dag geopend, u kunt uw autosleutels meenemen op vakantie, de parking is overdekt en voorzien van camera’s. Bekijk voor alle voorzieningen de details pagina van Flyparking.

Lees meer
Adres parkeerplaatsVilvoordselaan 78, Brussel
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flyparking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Flyparking
Flyparking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Shuttle terugweg 30 minuten moeten wachten, jammer want over de rest ben ik wel tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vieux - 20-12-2017 "Locatie was van de buitenkant mooier dan van binnen Savonds was het wel donker. Shuttle was 2x op tijd dus verder geen reden tot klagen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Elly - 19-12-2017 "Pas overdekt geparkeerd tijdens onze vakantie was eenvoudig te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Brussel Airport met Vliegen en Parkeren

Wanneer u kiest voor Vliegen en Parkeren dan kiest u voor gemak, betrouwbaarheid en besparing. Wanneer u kiest voor lang parkeren Brussel Airport dan kunt u al gemakkelijk tientallen euro’s besparen. Onze parkings zijn een stuk voordeliger dan de officiële parking van Brussel Airport zelf. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie, zo weet u zeker dat u bij ons zo voordelig mogelijk parkeert! Tevens betaalt u bij ons geen reserveringkosten en u kunt binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice. Zo wordt u nooit verrast met onverwachtse kosten. Na uw reservering ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging waarin alle informatie duidelijk op een rijtje staat.

Valet Parking bij Flyparking

Valet Parking is de snelste en meest eenvoudige parkeervorm die Flyparking aanbiedt. Valet parking Zaventem houdt in dat u met uw auto naar het vliegveld rijdt. Hier overhandigt u uw auto op een afgesproken locatie aan een chauffeur van de parking. De chauffeur zal uw auto in goede orde parkeren en u kunt uw reis weer gelijk vervolgen. Bij terugkomst dient u de parkeeraanbieder te bellen nádat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Er komt direct een chauffeur van de parking uw kant op met uw auto. Jullie ontmoeten elkaar weer op de afgesproken locatie en u kunt direct weer door naar huis.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b