#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Parkeren Düsseldorf Airport met Flypa

Wanneer u gaat reizen en u vliegt via Düsseldorf dan wilt u natuurlijk zo dicht mogelijk uw auto bij Düsseldorf airport parkeren. Het verspillen van uw tijd naar het vinden van een geschikte parkeerplaats hoeft niet wanneer u gebruik maakt van de  Düsseldorf lang parkeren dienst bij een externe aanbieder. Met deze dienst wordt uw auto op nog geen vijf minuten afstand van de luchthaven in een bewaakte en beveiligd parkeerterrein geparkeerd. Parkeren kunt u doen in verschillende varianten zoals shuttle en valet parkeren, wat de verschillen zijn tussen deze twee manier van Düsseldorf parkeren kunt u vinden onder de pagina parkeervormen.
Lees meer
Adres parkeerplaats Münsterstraße 384, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 4min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flypa bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Flypa
Flypa wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geraldo Post- 20-12-2017 "Makkelijk parkeren en elektrisch laden ook mogelijk erg handig met mijn elektrische auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pleunie H- 19-12-2017 "Eerste keer dat we zoiets deden maar was erg gemakkelijk. ter plekke nog een kaartje meegekregen waar alles op stond dus kon ook niet mis gaan voor mij gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard B- 19-12-2017 "Mooie parkeerlocatie zag er nog beter uit dan op de foto's. Iedereen bedankt voor de fijne service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Düsseldorf Airport

Premium Valet service is ook wel de benaming voor Valet parkeren bij deze parking Düsseldorf. Zoals de naam het al zegt is het een exclusievere manier van uw auto parkeren nabij vliegvelden. Het grootste voordeel is dat u minimaal tijdsverlies heeft tijdens uw reis. Uw auto wordt door een medewerker van de aanbieder naar het parkeerterrein gereden waardoor u niet op en neer hoeft te reizen om uw auto te parkeren bij Düsseldorf airport. Wanneer u lang op reis gaat en uw auto moet dus voor een lange tijd onderdak hebben. Bij vliegenenparkeren kunt u dat eenvoudig invoeren om de voor u aantal dagen de voordeligste aanbieder van lang parkeren Düsseldorf te kunnen selecteren.

Veilig parkeren via Vliegen en Parkeren

Bij al onze aanbieders kunt u er zeker van zijn dat u uw auto veilig kunt achterlaten. Wanneer u boekt voor 8 dagen Düsseldorf vliegveld parkeren dan zal uw auto zich ook de gehele tijd op een bewaakt parkeerterrein begeven. Naar wens is het vaak ook mogelijk om de autosleutels te behouden, dit kunt u zien wanneer u filtert op ‘autosleutels behouden’ of u kunt dit eenvoudig zien aan het icoontje linksboven bij de aanbieder. Weet u niet zeker of het wel verstandig is om uw autosleutels te behouden kunt u dit artikel raadplegen.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b