#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 4min reizen 4min reizen
  • Wassen <small>( + € 29,90)</small> Wassen ( + € 29,90)
  • Elektrisch laden <small>( + € 10,00)</small> Elektrisch laden ( + € 10,00)
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren met de service van Flypa Düsseldorf Airport

Uw auto parkeren bij Flypa is een goede optie wanneer u vliegt vanaf Airport Düsseldorf. Deze parkeeraanbieder heeft naast veel parkeerplaatsen ook diverse extra opties zoals een carwash en onderhoudsbeurten. En dat terwijl u op vakantie of op reis bent. U kunt dus na uw reis met een schone auto weer richting huis. De parkeerplaatsen bij deze aanbieder worden altijd goed bewaakt. De parkeergelegenheid is voorzien van omheining met slagbomen en camera bewaking. Met parking Düsseldorf Airport bent u zeker dat uw auto veilig en vertrouwd geparkeerd staat.
Adres parkeerplaats Tilde-Klose-Weg 2-4 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 4min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flypa bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Eenvoudig valet parkeren Airport Düsseldorf

Wilt u zo min mogelijk zorgen wanneer u gaat lang parkeren Düsseldorf Airport? Maak dan gebruik van valet parking, ook wel Meet & Greet parkeren genoemd in Duitsland. Het grote voordeel hiervan, is dat u simpelweg uw sleutels afgeeft wanneer u aankomt bij de terminal. Het personeel van de parkeeraanbieder parkeert daarna uw auto. Zij zorgen er ook weer voor dat wanneer u geland bent op Airport Düsseldorf, u direct kunt instappen. Voor valet parking Düsseldorf betaalt u vaak wel iets extra's. Wilt u parkeren Düsseldorf Airport goedkoop? Maak dan gebruik van shuttle parking.

Snel en zorgeloos parkeren met Flypa

Het is bij Flypa Düsseldorf dus ook mogelijk om uw auto te parkeren bij het kantoor. Een speciale shuttle bus brengt u vanaf het kantoor naar de vertrek terminal en na de reis brengt deze bus u ook weer naar uw auto. Het kantoor ligt op nog geen kilometer afstand, waardoor u na het Düsseldorf airport parkeren snel bij de terminal bent. Een ideale combinatie als u het ons vraagt. Geen gedoe met afspraken, maar direct na uw reis in uw eigen auto naar huis toe. Heeft u echt geen idee wat de verschillen zijn van op of rondom het vliegveld parkeren kunt u hierover meer informatie in het artikel terugvinden waarin duidelijk wordt uitgelegd waar de verschillen zitten bij Düsseldorf Airport parking.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...