#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Flight Parking Schiphol Airport

Het parkeeraanbod rondom Schiphol Airport is enorm, Schiphol is dan ook een enorme luchthaven. Wij raden ten zeerste aan om van tevoren een parkeerplek te reserveren. Dit kan veel schelen in de portemonnee en zo bent u ook zeker van parkeren Schiphol Airport wanneer u op reis gaat. Wij hebben een zeer ruim aanbod met enkel voordelige én betrouwbare aanbieders. Wanneer u op zoek bent naar goedkoop parkeren Schiphol dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Bij Flight Parking kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar valet parking Schiphol. U kunt ervoor kiezen om uw auto overdekt te laten parkeren. Het aanbod bij Flight Parking is zeer ruim, klik hiervoor op de details knop en zie wat Flight Parking u te bieden heeft.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Plesmanlaan 2, Badhoevedorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Flight Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Flight Parking
Flight Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
natasja de jong- 06-11-2019 "Prettige eerste kennismaking, afspraken zijn keuring nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roedolf Vermeulen- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd valet werkt voor mij altijd goed direct weer op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima 1x iets later 1x optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy van Zandvoort- 20-12-2017 "Prima 2x op tijd meneer was netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima service, auto ook nog laten wassen dus fijn terugkomen van vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Vliegveld Schiphol via Vliegen en Parkeren

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige én betrouwbare parkeerplek, dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. U kunt ons aanbod zeer gemakkelijk vergelijken en u heeft binnen enkele minuten goedkoop parkeren bij Schiphol geregeld. U hoeft enkel u het vliegveld te selecteren en de juiste reisdata in te vullen en wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod. U kunt het Schiphol Parking aanbod vervolgens sorteren op verschillende variabelen. Zo vindt u gemakkelijk een parkeerplek die aan uw wensen voldoet. Mocht u vragen hebben, bekijk dan onze FAQ-pagina of maak gebruik van onze gratis klantenservice!

Valet Parkeren Schiphol via Flight Parking

Flight Parking biedt parkeren Schiphol aan in de vorm van valet parking. Valet parking Schiphol is een zeer snelle én gemakkelijke parkeervorm. U rijdt simpelweg naar het vliegveld waar een chauffeur van de parking voor u klaar staat. Na een korte inspectie neemt de chauffeur uw auto over en zal deze parkeren. U kunt dus snel uw reis vervolgen. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers in ontvangst heeft genomen telefonisch contact op met de parking. Vervolgens zorgen zij ervoor dat er een chauffeur voor u klaar staat op een afgesproken locatie. Bekijk voor een uitgebreide uitleg onze parkeervormen pagina, zo krijgt u een goed beeld van hoe het parkeren op de dag zelf in zijn werking gaat.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b