#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

Express Parking Zaventem Reserveren 

Uw auto parkeren bij vliegveld Brussel (ook wel Zaventem Airport genoemd) kan uitstekend bij Parking Express Zaventem. Zij bieden u een overdekte en beveiligde parkeerplaats bij luchthaven Brussel tegen een zeer scherp tarief.  Bijkomend voordeel is dat u niets extra’s hoeft te betalen om uw auto overdekt te parkeren! U kunt gebruik maken van de 24 uur shuttle service die bij de prijs inbegrepen zit. Ongeacht uw landingstijden wordt u als nog opgehaald op Brussel Airport. Daarnaast bent u altijd verzekerd van goedkoop parkeren Brussel Airport doordat u boekt via Vliegen en Parkeren. Vergelijk de tarieven van Parking Express Zaventem eens met die van vliegveld Brussel zelf, het verschil loopt al snel op tot enkele 10-tallen euro’s.

Lees meer
Adres parkeerplaats Hoogstraat 206, Zaventem
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Express bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Parking Express
Parking Express wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anja labaere- 21-08-2019 "verliep vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "zeer tevreden. Degelijke service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eelco van Setten- 14-08-2019 "Iets duurder dan sommige andere aanbieders, maar auto staat netjes overdekt en service is uitstekend. Transport naar en ophalen vanaf het vliegveld ging bijzonder soepel. Binnen 10min. bij de vertrekhal en na terugkomst was de shuttle al gearriveerd voordat we met de bagage buiten stonden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kor hutting- 10-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Helemaal top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul de Bruin- 07-08-2019 "Prima service. Erg praktisch en een veilig idee. Tip: vermeldt op het kaartje dat het ophaalpunt halte E is bij de bussen. Dit maakt het voor de klant nog makkelijker te vinden na de retourvlucht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Cools- 29-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2019 "Heel vlotte samenwerking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Vlotte service, heel duidelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark R. Donkersloot- 22-07-2019 "Goede, duidelijke service, locatie is vlakbij en vervoer van en naar vliegveld Zaventen was zeer snel geregeld. Prijs/kwaliteit is hier zeker in balans. Volgende keer maken wij hier zeker weer gebruik van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miguel Hooft van Huijsduijnen- 18-07-2019 "Prima plek. De aanbieder was er toen wij aankwamen. Auto geparkeerd en binnen 15 minuten op het vliegveld. Bij terugkomst moesten we wel 25 minuten wachten voordat hij er was. De auto stond al klaar we konden zo weer weg. Al met al een prima ervaring maar de chauffeur was nors."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieven Deprez- 16-07-2019 "Vlotte service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Heel correct, waren bij aankomst een half uur in vertraging door file aan de ring. Papieren in 2 minuten in orde en waren op tijd in de luchthaven. Bij terugkomst idem. Heel vriendelijk, niet moeten wachten, een aanrader ! Kwestie locatie: 4 sterren omdat het voor ons moeilijk was, verkeerde afrit genomen. Volgende keer 5 sterren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Jan Spits- 03-07-2019 "Dienst geleverd als geadverteerd. Het telefonisch contact vooraf was lomp en de chauffeur die ons terug bracht was ook geen Vrolijke Frans. Voor Eur 150,- mag dat wel wat beter. Het personeel maakt de indruk te lijden onder geestdodend werk. Doet vrezen voor de toekomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Van der Aa- 30-05-2019 "Alles perfect!, alleen de toiletten waren ontzettend vies!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera van Stiphout- 20-12-2017 "Was prima eerste keer maar werkte goed. ter plekke nog een kaartje meegekregen was ook fijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mies Boemels- 20-12-2017 "Mooi overdekt netjes optijd, prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philip van Dijk- 19-12-2017 "Overdekt parkeren voor weinig geld, perfect alternatief voor de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Brussel Airport

Parkeren bij vliegvelden wordt onderscheden door 2 hoofdvormen genaamd Shuttle parkeren & Valet parkeren. Shuttle parkeren houdt in dat u uw auto parkeert op het terrein van de door u gekozen aanbieder. Vervolgens zal deze parking u naar vliegveld van Brussel vervoeren en bij terugkomst weer ophalen. Valet parkeren luchthaven Brussel gaat net iets anders in zijn werking, u rijdt namelijk zelf naar het vliegveld in plaats van naar de parkeergelegenheid. Bij het vliegveld staat een medewerker van de parking op u te wachten op de afgesproken plaats. U draagt uw auto over aan de medewerker en bij terugkomst neemt u uw auto op het vliegveld weer in ontvangst. Zodoende kunt u uw reis direct vervolgen zonder enig tijdsverlies.

Parkeertarieven vergelijken vliegveld Brussel

Op Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk parkings met elkaar vergelijken die gelegen zijn in België, Duitsland of Nederland. Een ding is zeker, u parkeert altijd bij een erkend parkeerbedrijf en nooit bij een particulier initiatief! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )