#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Veilig maar goedkoop parkeren bij luchthaven Düsseldorf is mogelijk dankzij de gerenommeerde parkeerdienst van ER Park. Deze parking blinkt niet alleen uit in prijs maar ook de faciliteit geeft de parkeerder voldoende opties. Zo kunt u overdekt parkeren, buiten parkeren en gebruik maken van de valet service indien dit gewenst is. Dit heeft een kleine meerprijs van ongeveer €10 ten opzichte van het ‘gewone’ shuttle parkeren. De shuttle bus rijdt continu op en neer, zodoende hoeft u niet te bellen maar kan het zijn dat u even moet wachten. De parkeergelegenheid is gelegen op slechts 3,5 kilometer van de luchthaven. Dit betekent dat u in slechts 5 minuten bij de parking bent.

Extra service en mogelijkheden ER Park

Naast dat u parkeert bij vliegveld Düsseldorf kunt u ook uw auto bij laten tanken of het interieur en exterieur laten wassen door het personeel van ER Park. Wanneer u direct na uw vlucht naar huis wilt kunt u gebruik maken van de zogeheten Valet service. U rijdt zelf naar het vliegveld en draagt uw auto over aan een personeelslid van ER Park. Bij terugkomst zal men klaarstaan met uw auto zodat u direct huiswaarts kunt keren. De parking is volledig verlicht en wordt 24 uur per dag bewaakt. 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b