#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 06:00 - 23:45
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Ector Parking Brussel Airport

Ector Parking is een welbekende naam binnen de parkeerbranche rondom luchthavens. Dit is namelijk een keten die in meerdere landen en bij meedere vliegvelden actief is, u kunt hier dus ook kiezen voor parkeren Brussel Airport. Bij Ector Parking Brussel parkeert u in de vorm van valet parking. U kunt de valet chaufeur eenvoudig herkennen aan de gele bedrijfskleding met het Ector Parking logo. De parkeerplaats van Ector Parking Brussel Zavetnem is uitstekend beveiligd, u vindt alle details door naar bendeden te scrollen of hierboven op ‘details’ te klikken. Wanneer u een reservering heeft gemaakt ontvangt u een bevestiging via de mail, hierop staat alle informatie die u nodig heeft; uw persoonlijke gegevens, de contactgegvens van de parking en een beschrijving van het parkeerproces.

Lees meer
Contactlocatie Valet Brussels Airport BE-1930 Zaventem
Adres parkeerplaats Leopoldlaan P1, 1934 Zaventem
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Ector Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Ector Parking
Ector Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Prima service, alles zoals afgesproken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Maassen- 12-08-2019 "Was niet de goedkoopste optie maar alles was wel zeer professioneel geregeld, de auto stond gelijk klaar bij terugkomst en alles werd netjes genoteerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het proces van Parkeren bij Ector Parking Brussel

Het valet parkeren werkt bij iedere Ector Parking aanbieder hetzelfde. U rijdt namelijk naar de luchthaven en neemt ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op. Het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Op deze manier kan Ector Parking Brussel Zaventem ervoor zorgen dat de chauffeur klaar staat bij aankomst. Deze chauffeur zal uw auto na een korte inspectie overnemen en parkeren. Bij terugkomst dient u weer te bellen en uw auto zal weer afgeleverd worden bij de luchthaven. Zo bent u snel weer op weg! Dit proces staat beschreven op de reserverignsbevestiging, hier staan ook de contactgegevens van de parking en uw persoonlijke gegevens op.

De Ervaringen en Beoordelingen van onze klanten

U ontvangt na iedere reservering naast de bevestiging ook twee uitnodigingen. De eerste uitnodiging is om onze website te beoordelen, met uw mening kunnen we het namelijk zo simpel en mooi mogelijk maken. De tweede uitnodiging is om de parkeeraanbieder, in dit geval Brussel Ector Parking, te beoordelen. Omdat wij niet bij iedere reservering aanwezig zijn, zijn we ook zeer benieuwd hoe u het parkeren ervaart. Zo weten we precies wat we aanbieden en kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b