#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
Bekijk beoordelingen

Eco Park Charleroi Airport

Reist u met een groot aantal personen en wilt u goedkoop parkeren vliegveld Charleroi? Kies dan voor Eco Park Charleroi. Parkeren bij Eco Park is goedkoper dan parkeren op P3 maar dat is niet het enige voordeel. Dez parking is veel dichterbij (5 minuten in plaats van 10 minuten P3) en dat inclusief gratis shuttle van en naar het vliegveld! Ook heeft Eco Park speciale parkeerplaatsen voor (bestel)bussen, zodat u eenvoudig met een grotere groep kunt kiezen voor parkeren Charleroi Airport. Natuurlijk kunt u ook met een normale auto parkeren bij deze aanbieder in de buurt van vliegveld Charleroi. U kunt bij deze aanbieder altijd 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht. Uw auto of (bestel)bus staat veilig onder cameratoezicht geparkeerd. ECO Park heeft een zeer nette locatie die aangeboden wordt tegen een scherpe prijs. De perfecte aanbieder voor parkeren vliegveld Charleroi.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue de Capilone 11A, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Eco Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Eco Park
Eco Park wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Bij terugkomst stond het busje al te wachten dat was een meevaller zeker omdat de vlucht 1:45 uur vertraging had. Prima geregeld en een zeer vriendelijke chauffeur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Kemper- 22-05-2019 "perfect geregeld bij afleveren direct weggebracht naar de luchthaven BrusselCRL en bij terugkomst binnen 3min opgehaald en terug naar de parking (toppy )"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 20-12-2017 "Fijn plaats, alles top busje ook op tijd en man was een grappemaker in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willian Vloertjes- 20-12-2017 "Mooie locatie, alles netjes goed gefixed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angela - 19-12-2017 "Goede parkeerplaats, we gebruiken deze vaker en altijd naar tevredenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Airport Charleroi via Vliegen & Parkeren

Wij bieden u een betrouwbare parking Charleroi Airport tegen een scherpe prijs die u direct kunt reserveren. Alle parkings zijn volledig betrouwbaar en ons systeem leest direct uit of er nog beschikbaarheid is bij de parkings Charleroi. Ook ziet u in onze reviews dat de klanten die een reservering bij ons hebben gedaan ons goed beoordelen. Mocht u nog niet veel ervaring hebben met lang parkeren Charleroi dan verwijzen wij u graag naar de instructie video’s.

Parkeren Charleroi bij Eco Park

Het grote voordeel van parkeren bij luchthaven Charleroi is dat dit u veel tijd kan besparen. U kunt uw auto achterlaten en direct in een van de shuttlebussen van Eco Park Charleroi stappen. Zij rijden u naar de vertrekhal en na de reis brengen zij u weer terug naar uw auto. Goedkoop parkeren bij luchthaven Charleroi brengt dus eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Geen reisplanners invullen met het openbaar vervoer, maar direct in uw eigen auto weer naar huis. Voor een uitleg over onze parkeervormen kunt u terecht op onze parkeervormen pagina.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )