#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Eco Parking Charleroi Reserveren

Een goedkope parking luchthaven Charleroi doet u via Vliegen en Parkeren zeer gemakkelijk en voordelig. Tevens hoeft u zich geen zorgen te maken of de parking bij Charleroi Airport wel veilig en vertrouwd is want al onze parkeerbedrijven zijn erkende ondernemingen. Naast dat u er van verzekerd bent dat u dus veilig parkeert parkeert u ook nog eens super voordelig! Vergelijk de parkeertarieven van Brussel Charleroi met elkaar en maak zodoende gemakkelijk een reservering.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue de Capilone 11A, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Eco Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Eco Park
Eco Park wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 20-12-2017 "Fijn plaats, alles top busje ook op tijd en man was een grappemaker in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willian Vloertjes- 20-12-2017 "Mooie locatie, alles netjes goed gefixed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angela - 19-12-2017 "Goede parkeerplaats, we gebruiken deze vaker en altijd naar tevredenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parking luchthaven Charleroi via Vliegen en Parkeren

Tijdens het vergelijken van de diverse aanbieders met elkaar kunt u er voor kiezen om de parkings met elkaar te vergelijken op: afstand, prijs, overdekt parkeren, valet parkeren en shuttle parkeren. Onze filter laat automatisch de resultaten weg die niet aan uw wensen kunnen voldoen. Ook is het mogelijk om te filteren op het behouden van uw autosleutels tijdens uw reis. Er zijn parkeergelegenheden waarbij u uw autosleutels af dient te geven om zo het terrein optimaal in te richten. Uw auto wordt niet gebruikt als vervoersmiddel voor passagiers. Vliegen en Parkeren staat voor een gemakkelijke reservering zonder extra kosten ondersteund met een gratis klanten service. 

Brussel Charleroi Airport, zorg dat u het goede vliegveld kiest!

De volledige benaming van ‘Charleroi Airport’ is Brussels South Charleroi Airport, voorheen werd het nog Brussels Charleroi genoemd echter gebruikt men nu de simpelste benaming. Een ding is zeker, via Vliegen en Parkeren parkeert u uw auto altijd veilig en dichtbij het vliegveld. Alle prijzen zijn inclusief het vervoer van en naar het vliegveld. Indien u nog vragen heeft over lang parkeren Charleroi of parkeren bij andere vliegvelden dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )