#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

EazzyPark Schiphol Airport

EazzyPark is rondom Eindhoven Airport al een begrip, het is nu ook mogelijk een parkeerplaats bij EazzyPark Schiphol te boeken. Het parkeren bij Schiphol doet u met de bekende service en inclusief een shuttleservice. De parkeerplaats ligt op slechts 5 minuten reistijd van de luchthaven, houdt hierbij nog rekening met eventuele wachttijd. Eazzy Park Schipol is 24/7 geopend, u kunt dus op ieder moment gebruik maken van de services.

De parkeerplaats zelf is voorzien van alle benodigde veiligheids- en service faciliteiten. Op het gebied van veiligheid wordt u voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s en afsluiting van het terrein middels een omheining en slagboom.  Het parkeerterrein is verder netjes verlicht en geasfalteerd en heeft tevens een wachtruimte, inclusief toilet. Houdt er rekening mee dat u uw autosleutels in dient te leveren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kruisweg 415 1437 CJ Rozenburg, Nederland
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EazzyPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark
EazzyPark wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
KG Jonk-Hoekstra - 27-09-2020 "Perfect! De dag voor vertrek werden we gebeld door de chauffeur om er zeker van te zijn dat we er op de afgesproken tijd waren. Bij aankomst op het parkeerterrein werden we vriendelijk ontvangen en konden we gelijk instappen in de shuttlebus die ons in een paar minuten naar Schiphol bracht. Van tevoren kregen we al de tip om het telefoonnummer in de mobiel te zetten voor de terugweg, zodat we het gelijk bij de hand zouden hebben wanneer we geland waren. Gelijk na de landing werden we echter al gebeld door de chauffeur die al klaar stond om ons terug te brengen naar de parkeerplaats. Ondanks het tijdstip, twee uur `s nachts, was hij hartstikke vriendelijk en geïnteresseerd. Na een kort ritje terug naar de parkeerplaats konden we zo onze auto weer in. Allemaal top geregeld, geen oponthoud, vriendelijke service en een zeer aantrekkelijke prijs. Eazzypark is een echte aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Beschrijving van het parkeerproces

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Eazzypark bij Schiphol. Het adres dat u kunt invoeren in uw navigatie is Kruisweg 415, 1437 CJ in Rozenburg. Bij aankomst parkeert u de auto op een van de vakken die speciaal gereserveerd zijn voor arriverende klanten. Hier kunt u uw auto uitladen, wordt de auto gefotografeerd en levert u uw autosleutels in. Uw auto wordt door een medewerker geparkeerd terwijl u met de shuttleservice naar de luchthaven wordt gebracht.

Bij terugkomst dient u nadat u geland bent én uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op te nemen met EazzyPark Schiphol Airport. U vindt het telefoonnummer terug op uw reserveringsbevestiging. Zodoende wordt er een shuttlebus naar de luchthaven gereden, deze shuttlebus haalt u op en brengt u weer terug naar het parkeerterrein.

Op uw reserveringsbevestiging vindt u nogmaals een beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens.

Beschrijving van onze klantreviews

Wij geven u graag zoveel mogelijk informatie en tonen dit graag zo transparant mogelijk. Daarom beschrijven wij hier zoveel mogelijk. Onze klanten helpen u hier ook bij, zij ervaren het parkeren immers. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere klant zijn of haar mening kan delen zodra de reis gepasseerd is. Deze parkeerervaring met bijbehorende beoordeling vindt u terug op onze website. Nadat u een reservering heeft gemaakt kunt u ook onze vergelijkings- en boekingsservice beoordelen, we horen graag wat uw mening is!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b