#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Eazzypark Eindhoven Airport

Wanneer u kiest voor lang parkeren Eindhoven Airport is Eazzy Park een super keuze. De parking is goedkoper dan bijvoorbeeld P8, P3, P4 of P5 parkeren Eindhoven Airport en dichterbij! Naast dat u profiteert van een aantrekkelijke prijs is deze parkeergelegenheid natuurlijk ook erg goed beveiligd door middel van een dubbele omheining en 24 uur bewaking. Via Vliegenenparkeren.nl reserveert u direct een parkeerplaats bij EazzyPark. Dit zorgt er voor dat u niet alleen altijd een plek heeft maar ook nog eens goedkoop kunt Eindhoven Airport parkeren. De parking maakt gebruik van Combi Parkeren wat inhoudt dat u tegenover het vliegveld uw auto parkeert maar bij terugkomst naar de andere locatie gebracht wordt. Deze locatie is gelegen in Son, Ekkersrijt op 12 kilometer afstand. Uw auto wordt vanzelfsprekend vervoert door een professionele chauffeur. 

Lees meer
Adres parkeerplaats Luchthavenweg 61, Eindhoven
Reistijd shuttle: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EazzyPark Eindhoven bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark Eindhoven
EazzyPark Eindhoven wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis Manders- 27-06-2019 "Makkelijker kan niet. Op en top tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Ik vond het vervelend om mijn sleutel van de auto in te moeten leveren, bij de aanvraag had ik aangegeven dat ik dit niet wilde, maar blijkbaar kon dat niet anders. Bij terugkomst zag ik dat er 13 km met mijn auto gereden was en hing er een rooklucht in de auto. Dit was de eerste ervaring met deze parkeerplaats maar ook meteen mijn laatste helaas... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
maria van beek- 16-06-2019 "Prima geregeld voor herhaling vatbaar ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Betty Geerts- 14-06-2019 "Perfecte locatie, wel druk bij inleveren van de auto, ophalen snel en zeer vriendelijk personeel! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "Vriendelijk en handelend personeel. Perfecte plek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "Super snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Auto dichtbij parkeren bij vertrek dus ideaal dat je niet ver hoeft te lopen. algemeen goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Met gemak reserveren via Vliegen en Parkeren!

Kiezen voor een betrouwbare Eindhoven Airport parking is zeker voor een leek niet altijd gemakkelijk. Op onze website kunt u alle parkings vergelijken op shuttle parkeren / valet parkeren (bekijk hier de instructievideo), overdekt parkeren en op sleutelbehoud. Vervolgens gaat u via de reserveren knop naar het reserveringsformulier. Hier vult u gemakkelijk uw gegevens in en gaat u door naar de betaling en zodoende is parking Eindhoven Airport geregeld! Mocht u nog vragen hebben dan verwijs ik u graag naar onze veel gestelde vragen pagina.

Shuttle Parking bij Eazzypark

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar de parkeergelegenheid van Eazzy Park toe. 15 minuten voordat u arriveert op de parkeergelegenheid neemt u contact op met EazzyPark. Eenmaal aangekomen staat er een shuttle bus met chauffeur op u te wachten die u gratis naar de vertrekhal van Eindhoven Airport bent. Eenmaal terug gekomen van uw reis belt u weer naar EazzyPark. Vervolgens zullen zij bij de afgesproken plek voor u klaar staan. Bij een reis zonder bagage kunt u direct contact opnemen met EazzyPark. Al deze stappen vindt u ook terug op uw reserveringsbevestiging. Vergelijk via dit artikel gemakkelijk de parkeertarieven Eindhoven Airport zelf en de omringende parkings.

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )