#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Easy Parking Brussel-Charleroi

Parkeren vlakbij Charleroi Airport? Easyparking ligt op 10 minuten afstand van de luchthaven en is gemakkelijk te vinden door de aanwezigheid van de (gele) bewegwijzering. Het terrein is goed beveiligd en bewaakt. Veilig parkeren is dus gegarandeerd. Naast veiligheid is Easyparking ook een goede optie als u goedkoop wilt parkeren. 8 dagen parkeren bij Easyparking Charleroi is al mogelijk vanaf €64,-. Het parkeerterrein is de gehele dag geopend waardoor u altijd bij de parking terecht kunt. Het grootste gedeelte van het terrein in onoverdekt, maar als extra service biedt Easyparking ook overdekt parkeren. Dit biedt als voordeel dat uw auto beschermt blijft tijdens slechte weersomstandigheden.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Easy Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Wat biedt Easyparking?

Easyparking Charleroi Airport biedt park and ride, ook wel bekend als shuttle parkeren. Een shuttlebus brengt u vanaf de parkeerlocatie naar de luchthaven. Bij terugkomst wordt u ook weer door de shuttlebus opgehaald en naar uw auto gebracht op de parkeerlocatie. De shuttle dienst is geheel gratis en is 14 uur per dag beschikbaar. Het afgeven van uw autosleutels is verplicht. Bij Franse parkings komt het vaak voor dat het personeel gebrekkig Engels spreekt. Ook bij Easyparking Chareroi Airport kan het voorkomen dat er geen Engels sprekend personeel aanwezig is. Houd hier dus rekening mee. Mocht u vragen hebben over het parkeren bij vliegveld Charleroi dan kunt u altijd gratis contact opnemen met VliegenenParkeren

Parkeren bij vliegveld Charleroi met Vliegen en Parkeren

De laatste jaren is het parkeren van een motorvoertuig op of rondom het vliegveld enorm in populariteit toegenomen. De redenen hiervoor zijn het dalen van de prijzen van parkeren bij vliegveld Charleroi door het toenemen van het aantal aanbieders. Bovendien is men zeer positief gestemd over de service van de parkeerhouders. Parkeren rondom Charleroi is zodoende goedkoop, veilig en betrouwbaar.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b