#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 16min reizen 16min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

EasyPark2Fly Schiphol Airport

In uw zoektocht naar een voordelige én betrouwbare parkeerplaats rondom Schiphol bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van parkeren Schiphol, u kunt direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Bij EasyPark2Fly Schiphol parkeert u voordelig en veilig. Er worden namelijk scherpe tarieven gehanteerd en de parkeergarage is adequaat voorzien van veiligheidsfaciliteiten. U kunt elk moment van de dag én nacht parkeren. Zowel de shuttleservice als valetservice worden 24/7 aangeboden. De nette overdekte parkeergarage ligt op ongeveer 15 minuten reistijd van Schiphol Airport, goed om hier rekening mee te houden plus een eventuele wachttijd van 15 tot 30 minuten!

Lees meer
Adres parkeerplaats Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen, Netherlands
Reistijd shuttle: 16min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EasyPark2Fly Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over EasyPark2Fly Shuttle
EasyPark2Fly Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piet Wouters- 16-09-2019 "zeer tevreden over stiptheid en vriendelijkheid"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eric Biersteker- 25-07-2019 "Ik maak al jaren gebruik van deze service...zoals altijd prima in orde..aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephan Mienen- 04-07-2019 "Shuttle parking geboekt, was snel weer op weg, dus dit compenseerde weer voor de reistijd. Prima geregeld allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij EasyPark2Fly Schiphol Airport

EasyPark2Fly Schiphol Airport biedt parkeerplaatsen aan in combinatie met twee verschillende parkeervormen. U kunt hier parkeren met zowel shuttle- als valetservice. Hierbij is valet parkeren de comfortale maar ook meer prijzige parkeervorm. U rijdt direct naar de vertrekhal waar een chauffeur van de parking uw auto overneemt en parkeert. Bij shuttle parkeren parkeert u zelf uw auto en wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. U kunt beide parkeervormen eenvoudig reserveren, u ontvangt vervolgens een bevestiging via de mail waarop alle insctructies over het parkeren staan vermeld.

Beveiliging en Service van de Parkeerplaats

Zoals gezegd is de parkeergarage van Schiphol EasyPark2Fly uitstekend beveiligd en voorziet u in alle nodige aspecten tijdens het parkeren. De verlichte en geasfalteerde parkeergarage is overdekt en voorzien van camera’s en 24-uurs bewaking. Tevens is de parkeergarage netjes afgesloten en dus niet zomaar te bereiken. Tijdens het parkeren bij EasyPark2Fly wordt u netjes geholpen met uw bagage en zo snel mogelijk op weg geholpen. De service wordt 24/7 aangeboden, geen zorgen dus als uw vlucht wat vertraging oploopt!

Parkeerervaringen en Reviews van EasyPark2Fly

Wij zijn altijd benieuwd naar uw parkeerervaring, zo weten we precies wat we aanbieden en kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen. Na afloop van het parkeren EasyPark2Fly ontvangt u een uitnodiging om een review in te vullen. U kunt hierbij de parkeeraanbieder beoordelen en uw ervaring delen met andere reizigers!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )