#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

EasyPark2Fly Valet Schiphol

Valet-parkeren is de meest comfortabele vorm van parkeren die u zich kunt voorstellen. U rijdt uw auto naar de vertrekhallen. Daar neemt een medewerker van EasyPark2Fly Schiphol het van u over, nadat hij u met uw bagage heeft geholpen. Zo hoeft u zich enkel om uw vlucht te bekommeren. Bij EasyPark2Fly profiteert u van een parkeerservice Schiphol met 24-uurscamerabewaking op een volledig geasfalteerde, verlichte en overdekte parkeergarage die 24 uur per dag en zeven dagen per week is geopend. Dat is wel zo handig, wanneer u graag vroeg vertrekt of wanneer uw vlucht is vertraagd. Of u nu kiest voor de valet- of de shuttleservice, bij EasyPark2Fly Schiphol Airport staat uw auto altijd veilig.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen, Netherlands
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met EasyPark2Fly Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over EasyPark2Fly Valet
EasyPark2Fly Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-09-2019 "Het was super goed geregeld toppie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe werkt het valet-parkeren bij EasyPark2Fly?

Op de dag van uw vlucht rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhallen van Schiphol. 30 minuten vóór aankomst neemt u via het telefoonnummer op uw reserveringsbevestiging contact op met EasyPark2Fly. Daar zal een medewerker van EasyPark2Fly Valet Amsterdam u opwachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Hij of zij kan u herkennen aan uw voertuiggegevens en zal zich vervolgens aan u identificeren door u uw reservering te tonen. Vervolgens wordt uw reservering met u doorgenomen, de km-stand genoteerd en tekent u voor afgifte van de auto. De medewerker zal uw auto daarna in de parkeergarage van EasyPark2Fly parkeren. Bij terugkomst belt u de medewerker weer, nadat u uw bagage hebt afgehaald. Deze zal uw auto op dezelfde plek afleveren, als waar u hem hebt achtergelaten.

Klantbeoordelingen en -ervaringen EasyPark2Fly Valet

Omdat wij als onafhankelijk boekingsplatform u een zo goed mogelijk beeld van onze aanbieders willen geven, zijn we graag open en transparant. Iedere klant die via ons een reservering plaatst bij EasyPark2Fly Amsterdam krijgt de kans zijn of haar ervaring te delen. Na uw reservering krijgt u eerst een uitnodiging om het reserveringsproces bij ons te beoordelen. Zodra u van uw reis bent thuisgekomen, krijgt u nogmaals een uitnodiging om uw ervaring met EasyPark2Fly te beoordelen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b