#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Easy Valet Service Keulen Airport

Bent u op zoek naar een parkeerplaats nabij Keulen Airport gecombineerd met een valetservice? Easy Valet Service Keulen Airport is een goede optie. De valetservice is altijd bij de prijs inbegrepen en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Hierdoor kunt u op ieder moment van de dag parkeren, ook tijdens de nachtelijke uren.

Wanneer kiest voor het Luchthaven Keulen parkeren bij Easy Valet Service dan wordt uw auto geparkeerd op een parkeerplaats die voorzien is van camerabeveiliging. Verder is het verlichte en geasfalteerde parkeerterrein afgesloten met een slagboom en omheining. Over de hoogte van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken, het terrein kent geen maximale inrijhoogte. U vindt een overzicht van alle faciliteiten verderop deze pagina. 

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafen Köln, Kennedystraße, 51147 Köln
Adres parkeerplaats Steinweg 23b, 51107 Rath
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Easy Valet Service bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Beschrijving van het valet parkeerproces

Een valetservice is een eenvoudige en snelle manier van parkeren. Op dat dag van uw vlucht rijdt u naar de luchthaven van Keulen. U dient ongeveer 30 minuten voor aankomst te bellen naar Easy Valet Service Keulen. Bij aankomst zal er vervolgens een chauffeur voor u klaar staan. Deze chauffeur inspecteert uw auto aan de hand van een innameformulier. Na de inspectie kunt u uw reis vervolgen en parkeert de chauffeur uw auto.

Op de dag van terugkeer dient u weer met Easy Valet Service Keulen Airport te bellen. Na uw telefoontje wordt er zo spoedig mogelijk een chauffeur teruggestuurd naar de luchthaven, met uw auto uiteraard. Zo krijgt u uw auto direct bij de luchthaven weer terug en kunt u vanuit hier de reis vervolgen. Dit gehele proces vindt u ook terug op uw reserveringsbevestiging, alsmede met de benodigde contactgegevens van Easy Valetservice Keulen Airport.

De klantreviews & parkeerervaringen

U wilt van tevoren waarschijnlijk zo goed mogelijk geïnformeerd worden. Uw auto is immers een kostbaar bezit en geeft u niet zomaar uit handen. Daarom tonen wij alle informatie omtrent de parkeeraanbieder, in dit geval Easy Valetservice Keulen. Ook onze klanten dragen hier een steentje aan bij. Wij geven iedere klant namelijk de kans een review in te vullen. De uitnodiging ter invulling van de review ontvangt u na afloop van het parkeren. Zo kunt u het parkeren beoordelen en uw parkeerervaring met zowel ons, als onze bezoekers delen. Wij zijn meer dan benieuwd!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b