#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

Easy Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij een vliegveld kan lastig en ook zeer prijzig zijn. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft omtrent het parkeren bij vliegvelden, zo ook parkeren bij vliegveld Rotterdam. Bij ons bent u gegarandeerd goedkoper uit dan de on-airport parkeerplaatsen! Parkeren Zestienhoven doet u met de valet service van Easy Valet Parking Rotterdam Airport super gemakkelijk! Daar staat valet parkeren ook om bekend, uw auto bij het vliegveld parkeren en snel weer door. Uw auto staat altijd veilig op de parkeerplaats van Easy Valet, zelfs wanneer u kiest voor lang parkeren Rotterdam Airport. De parkeerplaats is bijvoorbeeld voorzien van camera’s, voertuig inspectie en er is geen maximale doorrijhoogte. Bekijk de informatie via de details knop.

Lees meer
Contactlocatie Valet Airportplein 60, Rotterdam Airport
Adres parkeerplaats Kranenbittenbaan 13, Rotterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Easy Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Easy Valet Parking
Easy Valet Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tim Reinink- 20-12-2017 "Beleefde medewerker en hielp nog met de koffers. Doen wat ze zeggen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Valet zoals ik het had verwacht, netjes optijd herkenbaar en goed bereikbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emanuel kuba- 20-12-2017 "Optijd maar de chauffeur had wel haast merkte ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Rotterdam Airport Parking op Vliegenenparkeren.nl

Op vliegenenparkeren.nl kunt u zeer eenvoudig het beschikbare aanbod van parkeren Rotterdam Airport vergelijken en u kunt direct reserveren. Wij doen er alles aan om dit proces zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken. We worden zo hoog beoordeeld door onze klanten omdat we het beste aanbod hebben. Zo is er voor eenieder wat wils, van een goedkope parkeerplaats tot overdekt parkeren plus een wasbeurt!  U geeft op VliegenenParkeren.nl gemakkelijk uw wensen aan en reserveert vervolgens de aanbieder die u wenst. Na de betaling ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging met daarop alle stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd.

Valet Service van Easy Valet Parking

Easy Valet Parking Rotterdam is een valet specialist en maakt het parkeren supermakkelijk! In het geval van Easy Valet parking rijdt u naar het Airportplein en overhandigt u daar uw auto. Na een korte inspectie zal de chauffeur uw auto parkeren op de locatie van de parkeerplaats (kranenbittenbaan 13). Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met de aanbieder en de chauffeur zal met uw auto voor u klaar staan. Rotterdam Airport parkeren werkt zodoende super gemakkelijk en is super voordelig! Bekijk voor een uitgebreide uitleg eens onze parkeervormen pagina. Hierin wordt alles stap voor stap duidelijk uitgelegd.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )