#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

Easy Valet Parking Rotterdam Airport 

Wanneer u op vakantie gaat en uw auto parkeert bij het vliegveld, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat uw auto op een veilige locatie staat. Bij de parkeervorm valet parking Rotterdam Airport wordt uw auto geparkeerd door een professionele chauffeur, maar u weet dus niet precies waar uw auto terecht komt. Ons aanbod is door ons persoonlijk geïnspecteerd op basis van zeer strenge eisen. Alle aanbieders hebben veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Tevens staan de foto’s en het adres van de parkeerplaats op onze website. U kunt dus met een gerust gevoel op vakantie wanneer u kiest voor parkeren Rotterdam Airport via Vliegen en Parkeren. Easy Valet Parking biedt parkeren vliegveld Rotterdam aan in de vorm van valet parking. Wanneer u op ‘details’ klikt ziet u de veiligheid, faciliteiten en service aspecten die Easy Valet Parking levert. Zoals u ziet kunt u met een onbezorgd gevoel op vakantie gaan!

Lees meer
Contactlocatie Valet Airportplein 60, Rotterdam Airport
Adres parkeerplaats Kranenbittenbaan 13, Rotterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Easy Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Easy Valet Parking
Easy Valet Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tim Reinink- 20-12-2017 "Beleefde medewerker en hielp nog met de koffers. Doen wat ze zeggen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Valet zoals ik het had verwacht, netjes optijd herkenbaar en goed bereikbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emanuel kuba- 20-12-2017 "Optijd maar de chauffeur had wel haast merkte ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Rotterdam Airport Parking bij Vliegen en Parkeren

Wanneer u via ons een parkeerplek reserveert dan bent u zeker van goedkoop parkeren Rotterdam Airport. U kunt ons parkeeraanbod gemakkelijk onderling vergelijken op de manier die u wilt. Als u bijvoorbeeld uw sleutels wilt behouden tijdens uw reis, dan vinkt u simpelweg sleutels behouden aan en zodoende worden enkel de aanbieders getoond die sleutel behoud als optie hebben. Wij proberen het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of u nou kort wilt parkeren of lang parkeren Rotterdam Airport, u heeft binnen enkel minuten een parkeerplek gevonden én gereserveerd. Mocht u vragen hebben dan kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice. Wij staan u graag te woord via de telefoon, mail of chat.

Valet Parking bij Easy Valet Parking

Bij Easy Valet Parking kunt u zoals de naam al doet vermoeden parkeren in de vorm van valet parking. Valet Parking is een zeer snelle en makkelijke parkeervorm. U rijdt naar het vliegveld naar een afgesproken locatie. Hier staat een chauffeur van de parking op u te wachten om uw auto over te nemen. Eenmaal aangekomen wordt uw auto overgenomen en u kunt direct door. Wanneer u bij terugkomst uw koffers weer in uw bezit heeft, neemt u telefonisch contact op met de aanbieder. Er komt direct een chauffeur naar het vliegveld om uw auto weer aan u te overhandigen. Zo bent u dus gemakkelijk en snel weer op weg!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )